Čím se inspirovat od módní ikony Victorie Beckham?

27.5.2018

Victoria svou pěveckou dráhu už dávno pověsila na hřebík a rozhodla se stát doslova módní ikonou. Její street outfity se objevují ve světových módních časopisech a její vlastní oděvní značku nosí i ty nejslavnější celebrity. V čem je její styl unikátní a jak se jím můžete nechat inspirovat?


Pink lady

Že bývalá členka skupiny Spice Girls nosí jen tmavé oblečení a tváří se á la „celý svět je mi lhostejný“? Pak vás trochu vyvedeme z omylu. Victoria si totiž oblíbila i sladké pastelové tóny, které její vizáž zjemní a projasní. Podobný outfit se hodí na důležitou pracovní schůzku, ale pokud odpoledne vyzujete podpatky a vklouznete do bílých tenisek, máte rázem hotový look přímo stvořený na celodenní pobíhání po nákupech.

Kalhoty a košile, RESERVED (patro 0). Sandálky, MANGO (patro +1). Brýle, H&M (patro –1, 0). Hodinky, Top Time (patro –2).

Ženská elegance

Pokud jste si doposud nepořídila elegantní midi sukni, je ten pravý čas dát jí konečně šanci. Sluší ženám každého věku a s podpatky si ji mohou dovolit i ty z vás, které se bojí, že by jim sukně nelichotivě zkracovala nohy. Victoria miluje bílé košile s pevnou strukturou, které tvoří perfektní kontrast s jemným plisovaným materiálem. Stejně tak se ale rozevlátá sukně hodí k bavlněnému tričku s nápisem a teniskám. Oblíbí si ji proto milovnice elegance i rebelského šmrncu. 

Sukně a kabelka, MANGO (patro +1). Halenka Pinko, FADE (patro +1). Brýle, H&M (patro –1, 0). Sandálky, Deichmann (patro –2). 

Smart casual

I královna módy má někdy chuť na pohodlný casual outfit. Klasické boyfriend džíny Levi´s  jsou proto sázkou na jistotu a s basicovým bílým tričkem nikdy nevyjdou z módy. Pokud chcete svůj denní look něčím oživit, pořiďte si výrazné podpatky, který z obyčejných kousků vytvoří neobyčejný celek. Kabátek nebo bundička v pastelovém provedení navíc celou vizáž projarní a vy budete za stylovou hvězdu.

Sako, RESERVED (patro 0). Triko, Marks & Spencer, (patro 0, +1). Brýle, H&M (patro –1, 0). Lodičky, Baťa (patro –1). Džíny, Levi’s (patro –1). 

 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat
31.7.2015
Od Petera