Jaké trendy vévodí letošnímu létu? Tyhle vám nesmí uniknout!

15.6.2017

Aktuální bestsellery letních kolekcí se nesou v duchu hravosti a originality. Vedle nešlápnete s romantickými střihy, a to jak v odvětví šatů, triček tak i plavek. Co se potisků týče, budete IN jak v těch tropických, tak v elegantní černobílé kostce. Tak se pojďme podívat, jak nejnovější módní diktát vypadá a kde v PALLADIU trendy kousky pořídíte.

Volánky

Volánky jsou absolutním hitem letní sezony 2017. Působí svůdně, žensky, ale stále decentně, tudíž si je můžete dovolit nosit i do práce. Tento trend svádí k odhalování ramen, pokud vyrážíte na festival, nebojte se odhalit obě. Pokud do práce, zvolte top, který odhaluje pouze jedno rameno. A pokud se vám tato módní vlna líbí, nebojte se ji aplikovat i na plavky. A to jak na dvoudílné, tak na jednodílné, které letos v létě pofrčí!

Bílý top s volány, černý top s puntíčky a tmavě modrý top s volány, H&M (patro -1, 0). Modré šaty, bílé plavky na modelce a černé plavky, TOPSHOP (patro +1). Žluté šaty, MAX&Co. (patro +1).

Černobílá kostka

Jestli s nějakým vzorem nešlápnete letos v létě vedle, je to dozajista černobílá kostka. Jásat mohou ty z vás, které už pestré a tropické letní vzory nebaví a chtějí si zachovat šmrnc a eleganci i v horkých měsících. Tento vzor je letos číslem jedna na sukních, plavkách, košilích i šatech. Po jakém kousku sáhnete, to necháme už je na vás.

Plavky, top na modelce a sukně, TOPSHOP (patro +1).  Tričko a košile s výšivky,  MANGO (patro +1).

Kimona

Dilema, jaký přehoz si vzít, když v létě vycházíme ven ve 30 stupních, ale vracet se budeme až v nočních hodinách, kdy se obzvlášť u vody ochladí, je vyřešeno. A řešení je nejen praktické, ale také stylové a nese název kimono! Tento trendy přehoz se hodí jak do města, kde vyniknete v těch květovaných, tak na horké letní festivaly, kde zabodujete například s kimonem s třásněmi.

Kimono s tropickým vzorem, Lindex (patro 0). Černé kimono a kimono s červeným vzorem, H&M (patro -1, 0). Kimono s třásněmi a kimono s modrým okrajem, MANGO (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: PR a Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat