Prádlo jako „tajná“ zbraň

18.5.2014

Spodní prádlo je nejen naše vizitka, ale pro spoustu z nás i účinná tajná zbraň. V šatníku každé ženy by neměl chybět dokonale padnoucí kousek, v němž se mísí jedinečnost s přitažlivostí. Je to i prostředek, jak se stát hravou, infantilní, svůdnou nebo direktivní 🙂 Záleží na našem vkusu a odvaze.

Jakmile se ručička teploměrů vyšplhá nad 20 stupňů, vytáhneme průsvitné halenky, krátké sukně a se sluncem nad hlavou vyrazíme ven. Tím se snad nedá nic zkazit… Ale ne vždy je to pravda. Pohled do rozhaleného, push-up mocí vyčnívajícího poprsí je pro většinu mužů lákavá podívaná, ale neni lepší se poradit s odborníkem a vsadit na přirozenost a správnou velikost? To samé lze říci i o barvě a tvaru. Zvolením vhodného prádla můžeme svému outfitu dodat úplně jiný rozměr a nebude to faux pas 🙂
 
Květinové motivy jsou pro letošní jaro-léto opět trendem číslo jedna, a proto rozhodně neprohloupíte, když si nějaký ten flora kousek pořídíte. My jsme zvolili podprsenku, která skvěle vynikne pod šifónovou halenkou jednoduchého střihu.

DSC_5048s

Šifónová blůza, TOPSHOP (Patro +1). Květinová podprsenka, Marks & Spencer (Patro 0).
Zeštíhlující saténové kalhotky, Intimissimi (Patro +1).  Ankle straps, TOPSHOP

DSC_5035s
bra-mark

Žhavou novinkou italské značky Intimissimi je podprsenko-korzet Lady Macramé Bustier Bra. Kombinace saténu a krajky je prostě sázka na jistotu! Výborně sedí a je vhodná pro ženy s malým i velkým poprsím.

DSC_5144s

Ve spojení se vzorovaným sakem a úzkými kalhoty (legíny) do pasu docílíte zajímavého a elegantního vzhledu.

DSC_5176s

Květinové sako, Promod (Patro 0). Podprsenka, Intimissimi (Patro +1).
Legíny, TOPSHOP (Patro +1). Boty, Promod

7074971

V jednoduchosti je krása, proto se nechte svést stejně jako my francouzským spodním prádlem značky Triumph. V nejnovější kolekci se snoubí elegance s nádechem romantiky. Pod sněhobílou asymetricky řešenou halenkou, působí motivy květin v barvě korálu, i vzhledem ke světlému podkladu, něžně a decentně.

DSC_5226s

Pro tento casual outfit jsme vybrali ležérní halenku a černé cigaretové kalhoty s perforací. Celý look doplňují květinové látkové střevíčky na nižší platformě s úzkým páskem kolem kotníku.

DSC_5206s

Krémová halenka, TOPSHOP (Patro +1), Podprsenka, Triumph (Patro 0),
Cigaretové kalhoty, TOPSHOP. Květinové boty Ankle Strap, Marks & Spencer (Patro 0)

Už dávno neoblékáme košilku pouze jako spodní vrstvu pod rolák či pulovr. Nyní může bez váhání nahradit lehký top a přitom si stále zachovat nepatrný nádech intimnosti.

DSC_5332s
DSC_5255s

Modré sako, Marks & Spencer (Patro 0). Košilka, Etam Lingerie (Patro -1).
Květinové kalhoty, TOPSHOP (Patro +1). Balerinky, TOPSHOP

Trendy záležitostí je i zajímavý kousek prádla navržený značkou Etam, který je jedinečný svým střihem a použitými materiály. Balkónkový tvar podprsenky je skryt pod krajkovým vázáním za krk. Efektně, ale ne lacině vyzní pod jednoduchým topem stejné barvy.

DSC_5443s
643985105_photo2_zoom_1

O rafinovanosti této podprsenky není pochyb. Může totiž vytvářet iluzi vícedílného svršku, ale zdání klame. Méně je někdy více, tak se nebojte partnerovi zamotat hlavu 🙂

DSC_5361s

Tílko, TOPSHOP (Patro +1). Podprsenka, Etam Lingerie (Patro -1).
Sukně, TOPSHOP. Boty, TOPSHOP

Peter
Mohlo by vás zajímat