Potisky a vzory jsou v kurzu!

18.6.2014

Přivítejte léto pestrými vzory a zábavnými nápisy! Rozzáří vás a skvěle vás naladí. Pokud míváte dilema, jak potisky a vzory kombinovat, nevěste hlavu. Letos  se nosí prakticky se vším. Můžete spojit různé druhy vzorů a barev. Nebojte se experimentovat a mixujte se vzory!
 
NÁPISY

napisy

Jední z největších hitů léta je sportovní styl, se kterým jsou ruku v ruce nápisy. Mezi potisky dominují čísla, města, vtipné i provokativní postoje a názory nebo jednoduše stavy nálad. Cítíte se dnes skvěle? Oblékněte tričko „AWESOME“. Topy doplňte kšiltovkou a velkými kruhovými náušnicemi, protože teď má zelenou brooklynský swag look. Můžete je zkombinovat například s květinovou sukní, pokud chcete sportovní look zjemnit. Vyražte do PALLADIA na lov topů s potiskem, rozhodně neodejdete s prázdnou např. v H&M (patro 0 a -1).

napisy


 Vše H&M (patro 0 a -1)
 

ABSTRAKTNÍ A GEOMETRICKÉ VZORY

abstraktni

Abstraktní a geometrické vzory vypadají originálně a vždy outfitu dodají šťávu. Inspirujte se návrháři VersaceCéline. Mojí osobní slabostí jsou vzorované široké kalhoty do pasu, které jsou nesmírně pohodlné a vypadají skvěle. Zkuste například modrou verzi kalhot z F&F (patro +1).

 

abstract

Kalhoty s potiskem F&F (patro +1), overal F&F (patro +1), top H&M (patro 0 a -1), plavky F&F (patro +1), sandále na platformě TOPSHOP (patro +1), psaníčko F&F (patro +1)

 
KVĚTOVANÉ VZORY

kvety1-658x446

Květiny jsou ve světě evergreenem. Letos ale návrháři přišli s novinkami světa flóry, mezi těmi nejkrásnějšími byly modely Mary Kantrantzou. Květiny se objevují ve formě realistických 3D printů či v nových barevných kombinacích, především s oranžovou. Avšak největším hitem je kombinace dvou různých květinových vzorů, a to dokonce ještě různých barev. Vyzkoušejte to i vy, vypadá to skvěle a neotřele!

kvetyb

Z leva: delší šaty H&M (patro 0 a -1), crop top TOPSHOP (patro +1), volné kalhoty TOPSHOP (patro +1), šaty s kopretinami TOPSHOP (patro +1), gumička do vlasů H&M (patro 0 a -1), kšiltovka H&M (patro 0 a -1), korzet H&M (patro 0 a -1), sukně TOPSHOP (patro +1),  šaty TOPSHOP (patro +1)

 
TROPICKÁ HOREČKA

AG00201-1.450x675-copy

Ať už jedete k moři nebo zůstáváte v tuzemsku, exotika přichází za vámi ve formě potisků.  Nechte se obklopit palmami, plameňáky, melouny, ananasy, banány, citróny. Objevíte je na šatech, topech, košilích, plavkách, kabelkách, botách.

tropic copy

Šaty TOPSHOP (patro +1), bílý crop top H&M (patro 0 a -1), tričko F&F (patro +1), sandále na platformě TOPSHOP (patro +1), jednodílné plavky F&F (patro +1), dvoudílné plavky H&M (patro 0 a -1).

 
Pokud vás exotické vzory zaujaly, určite vyražte do Tally Weijl (patro -1). Letní kolekce je přímo rájem tropických potisků.

kolaz1

Všechno Tally Weijl (patro -1)

Zdroj fotek:  www.style.com, vlastní stránky značek

Veronika
Mohlo by vás zajímat
10.12.2013
Od Thea