Mall Style 17

5.9.2014

Začátek září nám přinesl počasí spíše podzimního typu a léto se bohužel stalo minulostí.. Uklízíme sandále, krátké kalhoty a letní šaty do skříní a ke slovu opět přichází kabáty a šátky. Nafotit zářijový Mall Style jsme se vydali do PALLADIA jednoho sychravého dne, kdy pršelo skoro celé odpoledne. Kromě výjimky v podobě otužilých návštěvníků (nebo návštěvníků s autem v podzemní garáži) jsme se ocitli v záplavě trenchcoatů, kožených bund, svetrů i pláštěnek. Podívejte se sami.

DSC_8195 [800x600]

Jako první jsme narazili na tuto slečnu, která nás na první pohled zaujala svým stylovým kloboukem. Líbí se nám ale celý její outfit, který svou barvou vystihl i náladu celého dne. Všimněte si ale slunečních brýlí, které slečna kvůli husté vrstvě dešťových mraků sice neměla šanci použít, přesto ceníme její optimismus. A nezapomeňme pochválit doplňky. Mé oblíbené zlaté hodinky Casio jsou skvěle doplněny náramkem na pravém zápěstí!

DSC_8199 [800x600]

Tento mladý pár z italského Milána jako by odmítl rozloučit se s létem. Boat shoes bez ponožek mladého muže a slečnino tílko jistě mají přivolat zpět slunečné dny. Jiné možné vysvětlení je, že si na svou cestu do Prahy vzali málo oblečení, aby měli dost místa na nové úlovky z PALLADIA. Na looku tohoto páru nás zaujal hlavně pěkný kontrastní vzor košile a slečnino tílko se dvanácti Měsíci je perfektní.

DSC_8206 [800x600]

Jak je česká módní blogová scéna malá jsme poznali, když jsme o fotku poprosili tohoto mladého muže, že kterého se nakonec vyklubal fotograf Kuba z checkczechfashion.cz. Jeho streetstyle fotky nejen z pražských ulic dobře známe. A už podle jeho propracovaného looku jsme trochu tušili, že se jedná o někoho, kdo má s módou co dočinění. Moc se nám líbí jeho „tropický“ kapesníček v saku, krásné boty a oceňujeme sladění barvy kalhot s tkaničkami. Přejeme mnoho skvělých streetstyle úlovků!

DSC_8207 [800x600]

Tato slečna v záplavě černých a hnědých bund a kabátů díky svému šátku přímo zářila! Pak jsme si všimli i její zajímavé kombinace dvou svetrů. K tomu neutrální černé legíny a pořádně velkou tašku a jde se nakupovat do PALLADIA!

DSC_8212 [800x600]

Elegantně jednoduchý outfit této slečny nás také oslovil. Ležérní sáčko s krátkým rukávem nechává vyniknout geometrii pruhovaného trička. Slečna se nebála deště a louží a vyrazila na nákupy v balerínách, které doplnila krásnou a prakticky prostornou taškou.

DSC_8215 [800x600]

Na této dvojici kamarádek nás zaujala originální kombinace dlouhé sukně se zauzlovanou košilí, která vypadá opravdu dobře. K tomu černá kožená bunda a černé lodičky se třpytivými prvky. Slečna vlevo v tom svou kamarádku nenechala samotnou a odvážně zapózovala spolu s ní. Líbily se nám její květinové tenisky, které jakoby také připomínaly, že slunečné dny s 25 °C nejsou ještě dávnou minulostí.

DSC_8217 [800x600]

Náš poslední úlovek je tato slečna. Béžových i černých trenchcoatů jsme potkali desítky, ale tento jednoznačně vystupoval z řady! K tomu decentní bílomodrý základ v podobě trička a džínů a jemně pruhované tenisky ve stejných barvách.
 
Snad se vám náš zářijový Mall style líbil, a nezbývá než doufat, že nás letos ještě pár slunečních dní čeká.

Filip
Mohlo by vás zajímat
28.7.2017