Pořiďte si trendy zimní kousky

1.12.2016

Každý rok, když se ochladí, řešíme ten stejný problém. Co na sebe, abychom vypadaly chic, byly trendy a ještě nezmrzly. Letos letí všechny odstíny khaki, v kurzu je černá, velbloudí, hnědá i temně modrá. Klasicky ustupují neonové barvy, květinové vzory a naopak se do popředí dostávají výšivky a flitry. Připravily jsme pro vás několik inspiračních outfitů na zimu, které jsou trendy a chic. Inspirujte se pořiďte si podobné kousky jako my, které si okamžitě zamilujete!

Už druhým rokem se nosí parky, army styl, který se rychle uchytil díky své praktičnosti, zdobí je kožešiny ať už barevné nebo přírodní. Ty jsou bezesporu v kurzu samy o sobě, někdo dává přednost umělým, ostatní preferují klasiku. Pokud nevíte, co pod kožešinovou vestu, která je rozhodně trendy, inspirujte se u nás a oblečte si denimovou bundu nebo oblíbený kožený křivák. Fashion jsou také čepice a klobouky, velké huňaté šály, do kterých se můžete celá zabalit nebo je přehodit přes kabát.

2

3

Svetr,  H&M (patro -1, 0).  Koženkové kalhoty, MANGO (patro +1). Kotníkové boty a vesta, TOPSHOP (patro +1). Čepice, Deichmann (patro -2).  Kabelka,  TOPSHOP (patro +1).

Trendy jsou také přiléhavé body, buďto klasická či krajková, která jsou i velmi praktická, netáhne vám totiž na bedra, boom zažívají vintage trička s nápisy slavných kapel jako je Metallica nebo AC/DC. Pokud džíny, tak s vysokým pasem. Nebojte se ani legín, nosí se kožené a koženkové. Nikdy by však neměly být 3/4 a působit lacině. Celkový look doplňte o kozačky nad kolena, přidat můžete také náhrdelník typu choker, který letos slaví velký hit.

4

Sako – MANGO (patro +1), džíny – F&F (patro +1), choker – H&M (patro -1, 0), boty – C&A (patro -1, 0), kabelka – Tchibo (patro -2), 

Překvapivě se největším hitem letošní zimy staly síťováné punčocháče, které se nosí pod džínami, rozhodně se není čeho bát. Já osobně jsem si to naprosto oblíbila, líbí se mi pod bílými i černými, které mají díry na kolenou. Celkový model doplňte o umělý kožíšek, ideálně ho doplňte o menší kabelku přes rameno a nazujte boty ve stylu biker boots.

5

6

Kabát a svetr – RESERVED (patro 0), Kalhoty – Levi’s® (patro -1), boty – PERY (patro -2), kabelka a brýle –TOPSHOP (patro +1)

Určitě nezapomeňte na huňaté svetry a cardigany, nosí se roláky a oversize střihy, bát se nemusíte ani pletených vzorů. Trendy jsou také pastelové barvy, především v odstínech růžové, lila a mentolové. Nebojte se také střihu „mom jeans“, které nosily naše maminky a do módy se opět vrací. Pohodlný střih džín do pasu s lehce rozšírenými nohavicemi sedí všem typům postav.
8
1
Svetr – Promod (patro 0), džíny – Marks & Spencer (patro 0, +1) , boty – PERY (patro -2),  kabelka a brýle – Marks & Spencer (patro 0, +1)
CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
16.12.2013
Od Sandry