Jak si uchovat pocit prázdnin co nejdéle!

16.8.2014

Léto je jedním z nejpříjemnějších období roku a ať se se mnou hádá kdo chce, vsadím se, že bych mu opačný názor vymluvila! Je krásně teplo, trvá dlouho než se setmí, svítí slunce, které nás nabíjí pozitivní energií a hlavně – můžeme vyrazit na dovolené a trochu relaxovat. Kdo by si tenhle pocit nechtěl uchovat aspoň ještě chvíli po skončení letních měsíců? Ale jak na to? V dnešním článku jsem si pro vás připravila několik stylingů z letních věcí, které můžete využít i nadále. Stačí pár chytrých obměn a outfit je z pláže připraven na provětrání třeba ve škole!

 

Ten overal, který jste byla zvyklá jen tak přehodit na pláži přes plavky, nemusíte zandávat hluboko do skříně na další sezónu! Stačí si přes něj přehodit bundičku nebo lehký kabátek, doplnit ho botami na podpatku a jednoduchý plážový look se ihned stává elegantním outfitem do města!

 

palla_out1_1

palla_out1_2

palla_out1_3Reserved (patro 0) – bunda, overal a boty, H&M (patro -1, 0) – kabelka

 

Klobouky byly mým must-have na letošní festivaly. Ochrání před sluncem a ještě vypadají stylově. Tento podzim budou ale stále v kurzu, stejně tak jako khaki zelená, proto jsem tenhle festivalový outfit zařadila i sem. Košile z C&A se dá využít i jako lehká bunda a oranžové tenisky dodávají všemu takový sportovní šmrnc.

 

palla_out2_1

palla_out2_2

palla_out2_3TOPSHOP (patro 1) – klobouk, C&A (patro – 1, 0) – košile, Reserved (patro 0) – kalhoty,
adidas Concept Store (patro 0) – boty

 

V létě fandím výrazným barvám a bláznivým nákupům! Pro mě to letos byly tyhle kraťasy. Baví mě kraťasy do pasu a výrazná růžová na opáleném těle. Jsou prostě ideálním spojením a já se jich nehodlám jen tak vzdát. Během prázdnin jsem je většinou nosila s nějakým lehkým topem. Tentokrát jsem vsadila na členitě střiženou halenku a šedé sáčko. Co myslíte, prázdninově-podzimní outfit jako na míru?

 

palla_out3_1

palla_out3_2F&F (patro 1) – Šortky, Orsay (patro 0) – top, H&M (patro -1, 0) – sako, CCC Boty (patro -2) – balerínky

 

Jak si své prázdninové zážitky a pocity uchováváte vy?

Peter
Mohlo by vás zajímat