LISTOPAD BY PALLADIUM

25.11.2015

Vánoce jsou za dveřmi a s nimi i adventní období. Obíhání obchodů a lámání si hlavy s co možná nejlepším výběrem dárků pro rodinu a přátele je v této době na denním pořádku. Proto vám přinášíme pár tipů, které vám nejen ulehčí samotný výběr, ale poskytnou vám i novou inspiraci.

BLACK FRIDAY
„Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek.“ I tak by se dala pojmout jedna z nejoblíbenějších nákupních událostí, která se v zámoří těší už 50leté tradici. Jde o Black Friday, který v PALLADIU proběhne již tento pátek 27. listopadu. Více než 30 prodejen nabídne svým zákazníkům od 9 do 22 hodin oblečení, obuv, spodní prádlo, sportovní obuv, šperky, hodiny, brýle, kosmetiku a mnohé další se slevou až 50 %. Vy tak pořídíte dárky s dostatečným předstihem a navíc za opravdu výhodnou cenu.

Od 15 do 19 hodin budete mít k dispozici také SmileBox, díky kterému si můžete z PALLADIA odnést zdarma krásnou vzpomínku na váš úspěšný nákup.

Black Friday_vizual

 

PRODLOUŽENÁ VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Pokud nestihnete všechny vánoční dárky nakoupit během Black Friday, nesmutněte.
do 23. prosince 2015 včetně jsme prodloužili otevírací dobu prodejen, a tak budete mít dostatek času na to vybrat a nakoupit ty správné dárky. Od pondělí do soboty jsou prodejny otevřeny mezi 9 až 22 hodinou a během neděle od 9 do 21. U supermarketu a restaurací zůstává otevírací doba stejná jako během roku.

Prodlouzena vanocni doba

CHARITATIVNÍ AKCE STROM RADOSTI
Vánoční svátky jsou obdobím klidu a míru, kdy chceme odměnit své blízké. Neměli bychom ale zapomínat ani na ty, kteří třeba nemají takové štěstí jako my. Proto vznikla charitativní akce Strom radosti. Pomozte nám splnit tajná přání dětem z 26 dětských domovů a 8 dětských onkologických ordinací z celé ČR. Až do 23. prosince máte možnost zavítat na patro 0, kde u Infokiosku stojí náš Strom radosti. Na Infokiosku si vyberete ze seznamu jedno z dětských přání, které můžete podle svých finančních možností uskutečnit. Koupený dárek pak necháte na Infokiosku. Věříme, že se nám společně podaří vykouzlit úsměv na mnoha dětských tvářích.

Strom radosti
 

NOVÉ KIOSKY A PRODEJNY
Za zmínku stojí i nově otevřené kiosky, které v PALLADIU najdete. Dobré mobily – tak se jmenuje jeden z nových kiosků na patře +1, ve kterém najdete nejen chytré mobily, ale servis a celkové příslušenství. Ve stejném patře můžete nově navštívit i WEin3D studio, kde vám vyrobí vlastní miniaturu v trojrozměrném provedení. Stačí s sebou přinést fotografii osoby nebo zvířecího miláčka. Vánoční trhy na patře -2 jsou naší třetí novinkou. Tady najdete vše spojené s vánoční výzdobou od ozdob na stromeček až po nejrůznější svícny.

Vanocni trh_cely kopie

 Vánoční trhy (patro -2)

Nelenili jsme ani s otevřením nových prodejen. ALO diamonds otevřelo v PALLADIU svůj vlajkový butik na patře +1. Značka s 20letou tradicí nabízí šperky zdobené diamanty, perlami nejvyšší jakosti i drahými kameny.

ALO diamonds_5

ALO diamonds (patro +1)

Po rekonstrukci byla znovuotevřena prodejna značky, kterou netřeba představovat. Jde o prodejnu PUMA, kterou snadno najdete na patře 0.

Puma_reopening

PUMA (patro 0)

Peter
Mohlo by vás zajímat
21.4.2013
Od Adéla