Existuje dárek, který potěší každou z nás?

12.12.2017

Ještě stále dumáte nad tím, co si přát k Vánocům? Pak se neváhejte vydat do nové prodejny luxusního prádla Palmers a vybrat si tam krásné spodní prádlo, které vám letos donese Ježíšek. A proč právě prádlo od Palmers? 

Má dlouholetou tradici 

Ludwig Palmers založil značku už v roce 1914. Dnes je značka Palmers (patro 0) považována za předního inovátora v oblasti prádla a v Rakousku je jasnou jedničkou na trhu. O luxusním prádle za přijatelné ceny je zájem i po celé Evropě, což dokazuje i fakt, že si Palmers (patro 0) můžete zakoupit již v 18 Evropských zemích.

Je sexy a zároveň praktické 

Pokud hledáte prádlo, které budete s radostí nosit a k tomu ještě vypadat zatraceně sexy, je nákup prádla od Palmers tou pravou volbou. Palmers (patro 0) se na Vánoce poctivě připravil a nabízí hned několik kolekcí, ze kterých si vybere milovnice luxusu, originality, jednoduchosti i praktičnosti.

Má rozmanitý sortiment 

#Hot Love

Víte, že samet je absolutní módní hit této sezony? Řada „Hot Love“ s celoplošnou elastickou krajkou v barvě lásky představuje zcela mimořádné modely pro nastolení té správné atmosféry během Vánoc a třeba i Valentýna. Vyberte si luxus z té nejjemnější krajky eyelash s bohatými výšivkami, ve kterém se budete cítit jako bohyně!


#Art Nouveau

Neobvyklá kolekce „Art Nouveau“ vyrobená podle návrhů  Josefa Hoffmanna, umělce českého původu, a Kolomana Mosera z lesklého hedvábí a zdobená elegantními výšivkami zaručuje, že budete o slavnostním večeru vypadat mimořádně stylově, v secesním duchu. Návrh lustru, který vytvořil Hoffmann, teď jiskří v prodejnách Palmers na materiálu podprsenky a geniální vzory Mosera zase na pyžamech.

 

Sexy prádlo i jemné pyžamko

#Veselé Vánoce

Šarmantní dárky ve stylu „veselých vánoc“ se najdou i pro vašeho partnera. Pokud má smysl pro humor, ocení pánské prádlo s vánočním designem z bavlny. Je příjemné na nošení a v pase má velmi měkkou gumou, takže perfektně padne. Takže kromě dárku pro sebe si z Palmers odnesete i dárek pro vašeho partnera.

Foto: archivy firem

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat