Božská Selena Gomez – buďte jako ona!

15.9.2017

Popová zpěvačka Selena Gomez se drží na prvních příčkách všech hudebních hitparád. Oslňuje ale nejen svými singly, ale také vytříbeným vkusem. Díky originálním a leckdy i odvážným modelům vyrostla z roztomilé holčičky sexy diva, která se umí nosit. Pořiďte si podobné kousky jako ona a nabijte se extra dávkou sebevědomí!

# Červená Karkulka

Rudá barva je hitem letošního podzimu. Selena to moc dobře ví, a proto se do ní oblékla téměř od hlavy až k patě. Kombinace červené a černé je dramatická a výrazná, proto se bude hodit na večírek nebo situaci, kdy potřebujete upoutat pozornost. Stále se nosí i oblíbené nášivky, které si můžete na oblečení jednoduše našít nebo nažehlit. Výběr těch nejlepších najdete například v LEVIS (patro -1). 

Červený kabát, MANGO (patro +1). Černý rolák, MAX&Co. (patro +1). Sukně, TOPSHOP (patro +1). Boty, H&M (patro -1, 0). Brýle Ray-Ban, Eiffel optic (patro 0). 

# Denimová kráska

Džínovina nikdy nevyjde z módy a navíc se hodí téměř ke všemu! Pokud chcete svůj oblíbený denimový look přeci jen trochu oživit, vsaďte na takzvané blokové džíny, které se skládají z různě barevné džínoviny. Nezapomeňte, že v crop topu (zkráceném topu) by vám foukalo na záda, a tak delší kabát je jasný must-have.

Kabát, TOPSHOP (patro +1). Džíny, MANGO (patro +1). Crop top,  H&M (patro -1, 0). Brýle Ray-Ban, , Eiffel optic (patro 0). Kabelka, Michael Kors, FADE (patro +1). Lodičky, Baťa (patro -1). 

# Rocková hvězda

Buďte stejně jako Selena odvážná a nespoutaná! Pořiďte si skvěle padnoucí černé džíny a originální tričko se svou oblíbenou kabelou. Vintage džíska a elegantní doplňky vytvoří zajímavý look ideální na rande nebo do školy. Nebojte se kombinovat ležérní a elegantní kousky, díky kterým nabere váš outfit rockový šmrnc.

Bunda, TOPSHOP (patro +1). Triko, H&M (patro -1, 0). Džíny, LEVIS (patro -1). Kabelka, MANGO (patro +1). Boty, MAX&Co. (patro +1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat