Mall Style – styloví návštěvníci vyrazili na slevy!

14.1.2019

Lákavým nabídkám za zlomek jejich původní ceny odolá po Vánocích jen málokdo. V obchodním centru Palladium se to proto doslova hemží zákazníky, kteří vyrazili ulovit ten nejlepší outfit. 


Neonová jízda

Zvýrazňovače jsou zpět! Ať už máte k sytým barvám blízko nebo ne, budete je v nových kolekcích vídat čím dál častěji. Dobrou zprávou je, že vás rázem rozsvítí a omladí, ale vyplatí se je nosit s citem. Většinou si vystačíte jen s jedním fosforečným prvkem. Stylové slečně se ale podařilo sehnat hned dva kousky ve stejném odstínu a ležérní přesto vychytaný model tak splňoval všechny aspekty toho, co je právě IN.

Červený akcent

Sázíte na jednoduché barvy a pohodlí? Pak si pohrajte s doplňky, které dodají šmrnc jakémukoliv outfitu. Červená kabelka je nestárnoucím ženským prvkem, který celý look doplní. V zimních slevách navíc najdete nepřeberné množství originálních kabelek za super ceny, takže vám nebude líto si trochu zaexperimentovat. V kurzu jsou také zvířecí potisky nebo nevšední poutka.

Sporty girl

Sportovní styl se drží na výsluní už několikátou sezónu. A není se čemu divit, díky pohodlí a nenucenosti si ho zamiluje leckdo. Krátké péřovky jsou zábavným prvkem, který se hodí i k elegantnějšímu spodku. Legíny s typickými třemi proužky z adidas Concept Store (patro 0) a „ugly sneakers“ Fila z Foot Lockeru (patro 0) jsou typickým prvkem z devadesátek, který se do roku 2019 na plné čáře vrátil.

Čím víc, tím líp

Variabilitu vrstvení si zamilujete. Právě v zimě je totiž ideálním řešením na všemožné střídání teplot. Víc kousků přes sebe vám zaručí, že venku budete pěkně v teple a uvnitř si můžete vrstvy libovolně sundávat. Slečna sáhla po dlouhém kardiganu, který na jaře poslouží jako bunda. V zimě přes něj přehodila chlupatý kožíšek, měkkou šálu a výraznou kabelku. Nechyběly ani klasické džíny, které najdete v Levi´s (patro -1) a robustní kotníkové boty.

Jednoduše šik

V jednoduchosti je krása. Díky černým skinny džínům s vysokým pasem má mladá slečna nohy až do nebe, což podpořil také krátký kožešinový kabátek a šedý crop svetr. Tenisky můžete nosit i v zimě, stačí k nim přidat cool ponožky nebo silonky (pokud není venku sněhová kalamita). Spoustu huňatých svetrů ve slevě najdete v MANGO (patro +1) nebo RESERVED (patro 0), kde vám z množství nabízených produktů půjde hlava kolem.

Foto: vlastní foto

Natálie
Mohlo by vás zajímat