Get The Look – Cara Delevingne

9.7.2020

Britská modelka, známá i jako herečka, která se objevila například ve sci-fi Valerian a město tisíce planet nebo v komiksové adaptaci Sebevražedný oddíl, bývá na všech společenských akcích k nepřehlédnutí. Nejen svým výrazným obočím a blonďatou hřívou, ale především pro svůj vytříbený styl. S lehkostí totiž dokáže vynést klasické kousky, ale i extravaganci. I přes svou chlapeckou postavu však působí vždy velmi žensky. Nechte se inspirovat!


Pastelový kostým

Foto: Getty Images

 

Ideální varianta pro teplé dny, kdy víte, že z práce půjdete rovnou na večírek. Přes den obujte klidně bílé tenisky a večer nazujte elegantní bílé boty na podpatku. Stejně jako Cara zvolte vzdušnější kalhoty do pasu, které lichotí postavě a zároveň vám v nich bude dobře i v teplejším počasí.

Foto: archiv firem

Sako a kalhoty, RESERVED (patro 0); top, ORSAY (patro 0); boty, MOHITO (patro +1); kabelka, JENNY FAIRY (prodává CCC, patro -2)


Rafinované detaily

Foto: Getty Images

 

Přijde vám, že bílá košile a klasické kalhoty jsou do kanceláře nuda? Tak zvolte kalhoty s výraznými prvky, jako jsou velké kapsy a zajímavě řešený pásek, a k tomu halenku s průsvitnými detaily nebo lehce transparentní celou, pod kterou oblečte rafinovanou krajkovou podprsenku. Celý outfit doplňte byznys taškou a jemnými šperky.

Foto: archiv firem

Košile, LINDEX (patro 0); kalhoty, ORSAY (patro 0); boty, DEICHMANN (patro -2); kabelka, GINO ROSSI (prodává CCC, patro -2); podprsenka, RESERVED (patro 0); náhrdelník, MOHITO (patro +1)


Malé černé

Foto: Getty Images

 

I klasické černé koktejlky v Cařině podání rozhodně nejsou nudné. Sáhněte po krajce se zlatými detaily. Celý look pak povzneste zajímavými doplňky v podobě výrazných bot a klidně vezměte i sluneční brýle. Cara místo šperků ukázala své potetované paže, vy si je můžete ozdobit výraznými náramky nebo prsteny.

Foto: archiv firem

Šaty, ORSAY (patro 0); boty, set náramků a sluneční brýle, vše MOHITO (patro +1)

Karolína
Mohlo by vás zajímat