Pestré outfity v podzimních barvách vás nabíjí energií!

30.10.2017

Právě podzim je tím nejbarevnějším obdobím celého roku. Zatímco se do teplých odstínů pomalu zbarvuje listí na stromech, je načase zařadit hřejivé tóny i do vašeho šatníku. Obklopte se sytou vínovou, temně zelenou, hořčičně žlutou nebo sexy rudou, a dejte tak jasně najevo, že vás se žádné podzimní splíny rozhodně netýkají!

# BAREVNÁ MOTORKÁŘKA

Bez klasického koženého nebo koženkového křiváku by se podzimní období prostě neobešlo. Tenhle nestárnoucí kousek je totiž super trendy, každé skvěle sedne a navíc se nosí na spoustu možných způsobů. Zkuste letos trochu zaexperimentovat a pořídit si namísto oblíbené černé jistoty tak trochu barevný odvaz. Nemusíte se bát, že žlutou nebo vínovou bundičku neunosíte, naopak barevný křivák skvěle rozzáří i jednoduchý outfit.

 

Žlutá bunda, H&M (patro -1, 0). Zelená a vínová bunda, MANGO (patro +1). Klobouk, TOPSHOP (patro +1). Boty, Baťa (patro -1).  Džíny, Levi’s (patro -1). 

# KVĚTINOVÁ DIVA

Rozkvetlý potisk už rozhodně nepatří jen k jarním měsícům. Letos v něm uděláte parádu na podzim a dokonce i v zimě. S příchodem chladných rán sáhněte po tmavších dramatičtějších květech, které vám dodají ženskost, jemnost a špetku tajemství. Pokud se na něžné halenky necítíte, je skvělým kompromisem vyšívaná mikina, která se dá nosit ležérně i elegantně.

Černá halenka, H&M (patro -1, 0). Červená košile, MAX&Co. (patro +1). Mikina, Promod (patro 0). Pásek, Levi’s (patro -1). Podprsenka, Lindex (patro 0). Džíny, Guess (patro +1)

# DIVOKÝ ŽLUŤÁSEK

Zapomeňte na vanilkovou nebo citrónovou, a sáhněte po teplých tónech hořčičně žluté. Právě s hřejivou žlutou se v letošních kolekcích doslova roztrhnul pytel. A proč je tak oblíbená? Tak zaprvé sluší blondýnkám, brunetkám i zrzkám a navíc vás doslova nakopne pořádnou dávkou energie. Výrazný barevný kousek pak stačí doplnit o jednoduché džíny a zajímavý doplněk a žhavý outfit je v mžiku na světě!

Podprsenka, Lindex (patro 0). Košile a svetr, H&M (patro -1, 0). Péřová bunda a šaty, TOPSHOP (patro +1). Kabát, MAX&Co. (patro +1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
19.12.2015
Od Petera