Ledvinky

28.10.2017

Aktuální trend diktuje zredukovat obsah velkých tašek až na jádro pro vás důležitých věcí. Vyselektujte věci, které opravdu během dne použijete, od těch, které stejně nakonec slouží jen jako závaží ve vaší kabelce. Když toto zvládnete, jedině pak budete moct následovat trend jménem ledvinky! 

Ledvinky jsou praktické, chic a vhodné snad na každou příležitost. Sáhněte po jejím basic jednoduchém stylu a přehoďte si ji stylem cross body. Skvěle se hodí ke casual nebo smart casual outfitům.  Vyrazte pak na cestu do fitka, nebo jen rychlý nákup snídaně v nejbližším pekařství. Uvidíte, že to bez velké tašky tentokrát opravdu zvládnete.

Pro elegantní formu zakupte ledvinku s páskem a uvažte ji kolem pasu. Nechte ji vyniknout. I když je možná malá, nenechte ji schovanou pod kožichem, ale připněte si ji na kabát, nebo sako a zvýrazněte tak svůj ženský pas. Upoutejte na ni pozornost. Zvolte takovou ledvinku, ze které okolí jednoduše nespustí oči a udělá tak z vašeho looku ikonický. Našli jsme pro vás kousky s imitací kůže, třpytkami, nebo leskle lakované. Takovou ledvinku se nemusíte stydět vzít na romantickou večeři, nebo rovnou k sukni či šatům.

Černá lesklá ledvinka, RESERVED (patro 0).Stříbrná ledvinka, H&M (patro -1 a 0). Vínová ledvinka, H&M (patro -1 a 0). Černá ledvinka, H&M (patro -1 a 0). Zelená ledvinka, Lindex (patro 0). Kulatá ledvinka se zvířecím vzorem, MANGO (patro +1). Ledvinka se třpytkami, RESERVED (patro 0).

A pro ty z vás, které došly až sem jeden tip nakonec – pokud máte obavu, že se trend ledvinek v příštím roce už neobjeví, kupte si kabelku přes rameno s nastavitelným popruhem a noste ji kolem pasu jako ledvinku. 

Foto: Pinterest, archivy firem

Eliška
Mohlo by vás zajímat