Bomber trend podle Rihanny!

19.3.2015

Zařaďte do svého šatníku trend z přehlídkových mol a nalaďte se na jaro. Kožichy a teplé kabáty vyměňte za bombery. Spolu s Rihannou vám ukážeme, jak na to!

ELEGANTNÍ BASEBALLISTKA
Černo bílo šedivá barevná kombinace dodá, na první pohled sportovnímu outfitu zpěvačky, elegantní říz. Domněnka, že baseballová bundička je vyloženě volnočasovou záležitostí, je mylná. S černou přiléhavou sukní si jí můžete klidně obléct i do práce. Pokud poněkud ležérnější styl dovoluje dress code vašeho zaměstnavatele.

1
Bunda, Tally Weijl (patro -1). Čepice, Quiksilver & ROXY (patro 0). Sukně, Tatuum (patro 0). Tričko, H&M (patro 0, -1). Boty, adidas Concept Store (patro 0). 

ROMANTICKÁ DIVOŠKA
Hitem jara budou bombery všech střihů, délek, barev i materiálů. Můžeme vám však prozradit, s čím rozhodně uděláte díru do světa…s hedvábnou bundičkou! A když si ještě vyberete tu, která bude hrát všemi barvami a vzory, úspěch je zaručen! Zkombinujte ji, podobně jako Rihanna, s výraznými kalhotami (koženými) a celý outfit rozdivočte zvířecími botami! Vrrr!!!

2
Kalhoty, MANGO (patro +1). Bomber, TOPSHOP (patro +1). Boty, Guess Footwear (patro +1). 

 

RETRO SPORŤAČKA
Boho styl si diktuje svůj comeback! Vytáhněte ze skříně zvonáče a vyrazte si koupit ty nejvíc vysoké platformy, které budou v obchodě mít! Bez nich se na jaře rozhodně neobejdete. Máte pocit, že bomber se k boho stylu vůbec nehodí? Omyl! Okořeňte outfit sportovní bundičkou z teplákoviny, uvidíte, že se budete cítit a vypadat jedinečně!

3
Kalhoty + bunda, MANGO (patro +1). Tričko, adidas Concept Store (patro 0). Boty, TOPSHOP (patro +1). 

 

HRAVÁ HIPHOPERKA
Roztančete večer ve stylu Rihanny! Hedvábný bomber je opět ve středu pozornosti a tentokrát tak trochu po havajsku. Volné kraťasy vašemu looku dodají na hravosti a sportovní čapka dá všem okolo na vědomí, že plujete na karibské vlně 😉

4
Bomber, H&M (patro 0, -1). Klobouk, adidas Concept Store (patro 0). Tričko, Tatuum (patro 0). Kraťasy + boty, H&M (patro 0, -1).

Tak už víte, jaký bomber bude pro letošní jaro ten váš?

Zdroj fotografií: jacket.yournextshoes.com, fashionbombdaily.com, hisredcarpet.com, rihannacoverage.wordpress.com, entertainmentwise.com

Peter
Mohlo by vás zajímat