Blýskněte se – a to doslova a do písmene!

4.2.2015

Myslíte, že se blýská na lepší časy? Určitě, alespoň pokud jde o módu. Trendy záležitostí celé zimy je totiž vše, co se výrazně blyští a září. Flitry, glitry, kamínkové nebo korálkové výšivky potkáte na každém rohu. A s námi se pojďte podívat, jak se nosí, s čím je jednoduše a vkusně zkombinovat!

Že byste si nedokázali představit flitrované triko-šaty ve spojení se sportovními prvky? Ale proč ne? Vždyť experimentovat je tak osvěžující a neotřelé. Nalaďte se na bláznivou vlnu, vybírejte a kombinujte. Míchejte styly dohromady! Skvěle zde upotřebíte i staré oblečení v podobě košile po tátovi nebo starším bráchovi. Tu slaďte s flitrovým drezem a na nohy obujte lakýrky se špagetovými tkaničkami! Pro dokonalý vzhled je pořádně vyleštěte, aby se leskly jako drahokamy!

 

look 1 kolaz
Košile, TOPSHOP (patro +1). Kšiltovka, Quiksilver & ROXY (patro 0). Šaty, TOPSHOP. Boty, RESERVED (patro 0).

 

Hitem nadcházejícího jara jsou pastelové barvy, jejichž kombinace nezná hranic. Najdete je jak na vzorovaných materiálech, tak v celobarevných plochách. Rozhodně by se měly objevit na vašem nákupním seznamu. Barevné kousky oživí zimní šeď vašeho šatníku a přenesou na vás i positivní náladu. Zaujme-li vás v obchodě sukně či kalhoty pošitá kamínky, nenechte jí tam. Rázem totiž zjistíte, že zmíněnou sukni unosíte i jindy, než jen při návštěvě opery. Myslete na to, že zdánlivě honosný, blyštivý kousek se v kombinaci, třeba s univerzálním rolákem a pastelovým bomberem, stane naprosto nositelnou záležitostí. Pokud se vám sportovní styl zalíbí, sáhněte ještě klidně po teniskách – vždyť pohodlí je základ dobré nálady 😉

 

look 2 kolaz 2
Bomber, H&M (patro 0, -1). Čepice, Quiksilver & ROXY (patro 0). Rolák + sukně, TOPSHOP (patro +1). Tenisky, adidas Concept Store (patro 0).

 

Nápisy jsou i nadále v kurzu, a co teprve ty flitrové! Koupě trička nebo mikiny s flitrovým nápisem vás rozhodně nebude mrzet. Dají se totiž vzít k čemukoli a rázem celý outfit oživí a dodají vám trendy look. Záleží pak jen na vás, do jakého stylu budete celý outfit směrovat – tomu přizpůsobíte i zbylé kousky. Já jsem jako základ zvolila tričko s džínami, které jsem doplnila o army košili a šněrovací boty.

 

look 3 kolaz
Košile, TOPSHOP (patro +1). Čepice, Claire’s (patro -1). Tričko, TOPSHOP. Kalhoty, Tally Weijl (patro -1). Boty, WOJAS (patro -1).

Poslední outfit jsem pojala v lehce romantickém duchu. Úzká sukně pod kolena je v kontrastu s volnější mikinou známým trikem – dodá vaší siluetě proporční správnost. Korálky vyšité květinové motivy dodají mikině na honosnosti a teplákovina na praktičnosti. Třešničkou na dortu jsou už jen rozkošné ponožky s volánkem, které budou ve vašich botách vypadat jedinečně!

 

look 4 kolaz
Mikina, TOPSHOP (patro +1). Sukně, Tally Weijl (patro -1). Ponožky, TOPSHOP. Boty, WOJAS (patro -1).

 

Zhlédli jste se v některém z nastylovaných outfitů? Pak vyražte na „glitr nákupy“ do PALLADIA!

Peter
Mohlo by vás zajímat