Outfity na všední den

11.2.2020

Konec února bývá  časem, kdy už netrpělivě vyhlížíme jaro a s ním i moment, kdy konečně vyrazíme ven jen v saku a sukni. Poradím vám, jak si outfity do chladných dní ještě chvíli užít. Postačí vám pár kousků, které spolu můžete snadno kombinovat a vytvořit tak několik outfitů, ve kterých se budete cítit celý den skvěle a pohodlně.


Oversized péřová bunda

Absolutní must have letošní sezóny, tzv. puffer jacket. Konečně jsme se dočkali trendy kousku, který zároveň i zahřeje! V obchodech ho najdete v několika verzích – krátký do pasu, delší pod zadek i dlouhý až po lýtka. Jeho objemnost vyvažte uplými kalhotami a vysokými kozačkami, které vám nohy opticky prodlouží.

Bunda a svetr, H&M (patro –1 a 0). Kalhoty a kabelka, MANGO (patro +1). Boty, CCC (patro –2). 

Světlý kabát

Proč nevystoupit z davu a neobléct něco světlého nebo barevného? Zaručuji vám, že přitáhnete nejeden pohled kolemjdoucích, ale především zlepšíte pochmurnou zimní náladu i sami sobě. Pod něj můžete obléct jednoduchý svetr a džíny nebo sukni. Se semišovými kozačkami budete působit více elegantně, v teplých dnech můžete naopak zvolit tenisky, které celkovému outfitu dodají větší šmrnc.

Kabát, RESERVED (patro 0). Svetr, H&M (patro –1 a 0). Kalhoty a kabelka, MANGO (patro +1). Šála a boty vlastní.

Rolák se zipem

Rolák nemusí být jen nudným kouskem. Sáhněte po pořádně teplém, s příměsí vlny a zipem u krku, který je letos in a má hravý retro nádech. Rolák vepředu zastrčte do kalhot, ať zdůrazníte linii postavy, zip nechte rozeplý a ukažte váš oblíbený náhrdelník. Obujte lesklé kotníkové boty, které s huňatým svetrem krásně kontrastují. S bílými skinny kalhotami a krémovou kabelkou bude celkový look působit svěže a neotřele.

Bunda, svetr, kalhoty a boty, H&M (patro –1 a 0). Kabelka vlastní.

@gabrielakre
Mohlo by vás zajímat