Outfity podle celebrit na horké letní dny

23.7.2016

Léto je v plném proudu, a tak jsme si pro vás připravili trendy outfity inspirované šatníky celebrit, ve kterých se bez problému vypořádáte i s tropickými teplotami.  Letní pařáky jsou bezva věc, pokud jste zrovna někde u vody a relaxujte. Ovšem v rozžhavených ulicích města to už není to pravé ořechové. Právě proto pro vás máme tipy přímo z první ruky, jak přečkat horka i ve víru velkoměsta a ještě při nich vypadat neskonale trendy a elegantně.

Vzdušný overal

Prvotřídní modelka Miranda Kerr prostě ví, jak na to. Overaly jsou must-have kouskem každé módní guru už od začátku sezóny a my doufáme, že se na módním výsluní udrží ještě pořádně dlouhou dobu. Proč? No když pomineme, že jsou naprosto neotřelým a cool kouskem, tak právě kvůli jejich praktičnosti. I když se to na první pohled zdá nemožné, vzdušný dlouhý overal je do vedra často tou nejlepší volbou. Šortky, ve kterých se vám při vysokých teplotách často lepí nohy k sobě, se málokdy vyrovnají prodyšným širokým střihům, kterými overaly disponují.

 

3

 

Veškeré overaly, MANGO (patro +1).

Šaty s holými rameny

Další skvělou alternativou vhodnou do horkých letních dnů jsou rozevláté šaty odhalující ramena. Ty zvolila i modelka Kendall Jenner, která se letos účastnila většiny velkých módních přehlídek, a tak dozajista ví, co právě letí. Proto k nim také zvolila doplněk, který letos ovládl mola všech renomovaných přehlídek a kterým není nic jiného než choker. Nosí se jak, širší černé chokery, tak decentní menší, či ty, které imitují tetování a byly velkým trendem devadesátek. Když padají teplotní rekordy, je důležité nechat nohy dýchat, a tak Kendall zvolila ideální alternativu prodyšné šněrovací sandálky. Ty najdete v PALLADIU hned v několika obchodech, a to ať už preferujete ty na podpatku nebo bez.

23xTopshop1HMkendall

 

Modré, červené a růžové šaty, TOPSHOP (patro +1). Proužkované šaty, H&M (patro -1, 0).

hmbotyjednyachodekmangodvoje

Chokery, Claire´s (patro -1). Barevné sandálky,  H&M (patro -1, 0).  Černé a béžové sandálky, MANGO (patro +1).

Šortky a croptop

Herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens vsadila na nestárnoucí kombinaci džínových šortek a croptopu. Dalším oblíbeným doplňkem poslední doby je klobouk, který je rovnou dvojí výhrou. Zabrání úpalu a ještě dodá vašemu outfitu šmrnc. Nezbytnou součástí všech letních outfitů jsou samozřejmě také brýle. Letos jsou v kurzu především lenonky na všechny způsoby. Takže pokud milujete kulatá skla, směle do toho.

1

Klobouk,  Claire´s (patro -1). Náhrdelník, TOPSHOP (patro +1). Šortky, H&M (patro -1, 0). Top a brýle, C&A (patro -1, 0).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat
20.5.2014
Od Filipa
5.3.2015
Od Petera