Útěk za teplem aneb léto v zimě

16.1.2018

V zimě chce stále více z nás utéct do tepla a alespoň na pár dnů si připomenout teploty kolem 25 stupňů. Mně se to povedlo, vyrazila jsem na Bali. A tak vám můžu dát několik tipů na letní outfity z prodejen PALLADIA. Budete se asi divit, ale i v zimě se dají vybrat hezké letní kousky, které jsou „in“ a právě teď využijí všichni, kteří cestují někam za teplem. A jaké že kousky to jsou? 


Bavlněné šaty

Není žádným překvapením, že stejně jako loni a vlastně i několik sezon předtím, je hitem bílá barva a bavlněný materiál. Pokud máte doma alespoň jedny takovéto šaty, máte vyhráno. Co se týče střihů, letos frčí rafinovanost, takže výstřihy nahradily průsvitné materiály, otevřená záda, šněrování místo výstřihu nebo obtažené střihy, které zvýrazní dámské přednosti, v kurzu jsou šaty ve střihu vesty, dlouhé rukávy, ale i rukávy spadlé na ramena.

Šaty – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – ručně vyráběná na Bali, boty – vlastní

Nestárnoucí overal

Overaly jsou elegantní a sofistikované, můžete k nim přidat pásek nebo ho doladit pomocí džínové či kožené bundičky. Mezi nejčastější potisky overalů patří květiny, puntíky či krajka, na dovolenou vybírejte spíše uvolněné, třeba právě vzorované kousky a doplňte je plochými sandálky či žabkami.

Overal – PROMOD (patro 0), kabelka – ručně vyráběná na Bali, boty – Office shoes (patro -1)

Šaty 2v1

Skvělý trend, který se v obchodech objevuje již několik sezón. Letní šaty, které se skládají ze dvou kousků. Máte tedy v podstatě možnost volby a můžete vytvořit na dovolené rovnou dva outfity. Pokud je venku opravdu teplo, vystačíte si se spodním dílem na ramínka, na večer či odpolední drink stačí přehodit krajkový vršek a máte vystaráno.

Šaty – LINDEX (patro 0),  sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka – ručně vyráběná na Bali, boty – vlastní

Nestárnoucí krajka a šněrování

Modely z krajek se objevují nejen na molech, ale najdete je i v obchodech s běžnou konfekcí. Když už to není krajka samotná, je alespoň na šatech použit motiv jí inspirovaný. Letos najdete i barevnější a světlejší varianty, než byly loňské tmavé odstíny. Krajka bude vždy patřit do šatníku elegantní dámy. Letošním trendem je také šněrování. Nemusí být pouze v dekoltu, i na zádech či na krku vypadá skvěle. Pokud takové šaty zvolíte, vyvarujte se klasické podprsenky, vezměte si buď silikonovou, nebo jen silikonové nálepky.

Šaty – PROMOD (patro 0), kabelka – ručně vyráběná na Bali, sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), boty – Office shoes (patro -1)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat