Cool pokrývky hlavy, se kterými přežijete i tropy

8.7.2018

Sluníčko dokáže nejen zvednout náladu a do bronzova zbarvit pokožku, ale někdy i bohužel pěkně potrápit. Právě ochrana před přímým slunečním zářením je proto tím nejdůležitějším letním „must have“. Naštěstí jsou pokrývky hlavy IN, takže není nic snazšího, než sladit praktičnost a styl. Jste spíš „klobouková lady“, nebo „kšiltovková rebelka“?


Elegantní klobouk

Jedno je jisté – slamák dodá každému outfifu kýžený letní šmrnc. A protože letošní sezónu se nosí nejen slaměné klobouky, ale i kabelky a boty, je alespoň pokrývka hlavy ze stylového materiálu nezbytností každé módní nadšenkyně. Navíc je skvěle variabilní, hodí se totiž nejen na pláž, ale i k letním šatičkám do rozpáleného města. Díky slamáku si budete prostě i v Čechách připadat jako italská diva, která má celý fashion svět na háku 😉

 

Černý a černobílý, H&M (patro –1, 0). Slaměný s černou stuhou, RESERVED (patro 0). Kšilt, Lindex (patro 0). 

Šik kšiltovka

Máte raději sportovnější styl, který je pohodlný, ležérní a cool. Pak vám nesmí v letní výbavě chybět hned několik kšiltovek. Parádu uděláte nejen s klasickými sportovními stálicemi, ale i originálními kousky. V kurzu jsou saténové nebo semišové krasavice a vedle se nedá šlápnout ani s crazy výšivkami a připínáčky, díky kterým bude každá kšiltovka originál. Spoustu nášivek naleznete třeba v LEVI´S. 

Béžová kšiltovka, Lindex (patro 0). Kostkovaná a světle růžová, RESERVED (patro 0). Červená a tmavě růžová, H&M (patro –1, 0). Džínová, LEVI´S (patro –1). 

Crazy úlet nebo stylové must have

Jste odvážná, originální a nemáte ráda nudu? Pokud vám nevadí, že se za vámi na ulici nebo na pláži asi pár lidí otočí a budete odvážnou pokrývku hlavy nosit s hrdostí, pak vám rozhodně tleskáme. Trendy jsou totiž nejen klasické slamáky, ale také jejich XXL verze nebo potištěné kšilty a jiné bláznivé kousky. Výrazný klobouk doporučujeme nosit s jednoduchým zbytkem outfitu, aby výsledek působil šik nikoliv přeplácaně. Troufnete si na to?

Velký slaměný klobouk, květovaný kšilt a bílá čepka, MANGO (patro +1). Černý kšilt, Calvin Klein (patro +1). Slaměný klobouk se stuhou, ESPRIT (patro +1). 

 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Klára
Mohlo by vás zajímat