Chlupaté medvědí kabáty, které frčí nejen mezi blogerkami

17.1.2019

Chlupaté kožíšky jsou roztomilé a hlavně super stylové. V Instagramovém světě jim blogerky neřeknou jinak než „teddy coat“ neboli „medvědí kabát“. A pokud chcete jít i vy módním trendům naproti, je chlupatý svršek jasným #musthave. 


# Dlouhý, široký a cool

Medvědí kabátky byly trendy už minulou zimu, letos ale ještě zhuňatěly a hlavně se výrazně prodloužily. Módní hvězdou budete v kabátu až po kotníky nejčastěji v béžových až tmavě hnědých odstínech. Určitě sáhněte po umělé kožešině, ke které se přiklonily i luxusní značky jako Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Stella McCartney nebo Armani.

První dva kabáty, MANGO (patro +1). Kratší kabátek, Levi´s (patro –1). Tmavě hnědý kabát, RESERVED (patro 0). 

# Barvy prosím

Jemné pastelové tóny dodají vašemu outfitu něžný nádech. Zatímco ostatní se zachumlávají do černých kousků od hlavy až k patě, vy zimní ulice díky barevnému kabátku vesele rozzáříte. Velký boom zaznamenala také bílá barva – kozačky, džíny, saka i kabáty. Světlé tóny omlazují a sluší blondýnkám i brunetkám.

 Růžový a modrý kabátH&M (patro –1, 0). Krátký růžový kabát, MANGO (patro +1). Tmavší růžový kabát, Tally Weijl (patro –1).

# Vrstvěte a kombinujte

Výhodou huňatých kabátů je, že se díky jejich oversized střihu pod ně vejde i několik vrstev oblečení. Jednotlivé vrstvy pak můžete libovolně kombinovat a vytvořit tak originální look. Co takhle vzít si pod zimní kabát jarní trenčkot? Výsledek vypadá extra stylově a zima si na vás rozhodně nepřijde. Stejně tak se pod šaty hodí rolák a nízké kozačky můžete vyšperkovat zajímavými punčochami.

Kabát, H&M (patro –1, 0). Nízké kozačky, MANGO (patro +1).Trenčkot, Lindex (patro 0). Kabelka, Baťa (patro –1). Džíny, Levi´s (patro -1). Košile, H&M (patro –1, 0). 

Foto: archivy firem, Shutterstock.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat