Outfity v barvách léta

26.6.2020

Víte jaké barvy a potisky jsou v kurzu v letní sezoně 2020? Tentokrát se budete opravdu bavit! Trendy jsou zářivé až neonové barvy. A pokud si na výrazné barvy netroufáte, vsaďte na prázdninovou stálici – květinový vzor. Letos ještě rozšířený o potisky tropických rostlin. 


ZÁŘIVÉ BARVY

Fuchsiově růžová, oranžová, neonově žlutá a zelená… Obléknout si tyto barvy můžete od hlavy až po paty. Jestliže je to na vás moc, zkombinujte je s bílou, černou nebo khaki. Neonové barvy dodají outfitu šmrnc a vám radost.

Žena

Halenka, MOHITO (patro +1). Šaty, C&A (patro –1 a 0). Sako, ESPRIT (patro +1). Sukně, RESERVED (patro 0). Kabelka, GANT (patro +1). Kraťasy, ESPRIT (patro +1). Lodičky a baleríny, CCC (patro –2). Tenisky Rider Game On, PUMA (patro 0).


Muž

Triko s potiskem, ESPRIT (patro +1). Žluté triko a kšiltovka, GANT (patro +1). Šortky, Quiksilver & ROXY (patro 0). Džíny, Pepe Jeans London (patro –1). Taška, GANT (patro +1). Pantofle, Quiksilver & ROXY (patro 0). Tenisky RS-X3 Plastic, PUMA (patro 0).


Dívka

Triko, Pepe Jeans London (patro –1). Halenka, tyrkysové a zelené šortky, BRUMS (patro +1). Pantofle, DEICHMANN (patro –2). Tenisky, CCC (patro –2).


Chlapec

Klobouk, modré a růžové triko a zelené šortky, BRUMS (patro +1). Černé šortky, Pepe Jeans London (patro –1). Tenisky, CCC (patro –2). Pantofle, DEICHMANN (patro –2).


POTISKY KVĚTIN A TROPICKÝCH ROSTLIN 

Květiny a exotické listy se objevily na přehlídkových molech téměř všech fashion weeků. Tento nesmrtelný trend byl k vidění na šatech rozmanitých střihů, halenkách a sukních. Muži je nosí na košilích a šortkách. Pořízením květinového kousku neuděláte chybu, určitě ho budete moct vynést i příští rok. Pusťte si do svého šatníku léto!

Žena

Sako a šortky, MOHITO (patro +1). Overal, ESPRIT (patro +1). Slaměná kabelka, DEICHMANN (patro –2). Šaty, C&A (patro –1 a 0). Lodičky, MOHITO (patro +1). Sandály a baleríny s páskem, DEICHMANN (patro –2).


Muž

Košile s květy, Marks & Spencer (patro 0 a +1). Košile s tropickým motivem, ESPRIT (patro +1). Kalhoty, GANT (patro +1). Šortky, Marks & Spencer (patro 0 a +1). Mokasíny a tenisky, DEICHMANN (patro –2).


Dívka

Šaty a triko, BRUMS (patro +1). Šortky, Pepe Jeans London (patro –1). Růžové sandály, CCC (patro –2). Tyrkysové sandály, DEICHMANN (patro –2).


Chlapec

 

Oranžové triko, Pepe Jeans London (patro –1). Triko s potiskem, šortky na knoflík a na tkaničku, BRUMS (patro +1). Oranžové tenisky, DEICHMANN (patro –2). Modré tenisky, CCC (patro –2).

Burda
Mohlo by vás zajímat