Letošní prázdniny velí: „Zpátky pod stan!“

22.6.2020

Vůně vyhřátého jehličí pod borovicemi, hladina rybníka rozčeřená prvními dešťovými kapkami, tráva ohýbající se v poryvech větru, polní cesty lemované vlčími máky, tajemné příšeří ve stanu… Vzpomínáte si na prázdniny svého dětství?


Letošní prázdniny budou jiné než obvykle, to je jisté. Už proto, že všechny dlouho spřádané cestovatelské plány jsme museli náhle změnit a teď se na poslední chvíli rozhodujeme: kam pojedeme?

Nebe nad hlavou

Možná, že právě letos máme tu nejlepší příležitost procestovat Českou republiku, navštívit místa svého dětství, vyzkoušet si táboření nebo dokonce spaní pod širákem. V současnosti už se ale nemusíme obávat nepřízně počasí, díky modernímu outdoorovému vybavení budeme v suchu a pohodlí za všech okolností.

Stanový přístřešek Crossroad Spring a voděodolná houpací síť La Siesta Brisa Double Caribic Style, SPORTISIMO (patro –2). Cestovní taška Samsonite Rewind Cabin, DOMIbags (patro –2). Dětské nosítko Osprey Poco, turistický batoh Osprey Stratos, samonafukovací karimatka High Peak Oregon, spací pytel s dutým vláknem Husky Mikro a rodinný stan High Peak Andros, SPORTISIMO (patro –2).


V outdooru jako doma

Výlety, které jsou spontánní, mají o to silnější příchuť dobrodružství. A dobrodružství, k jehož ingrediencím patří i určitá nepředvídatelnost, je snad to nejkouzelnější prázdninové koření. Dopřejte si ho letos ve větší míře než obvykle a vyzkoušejte putování českou krajinou, které může být mnohem romantičtější a překvapivější, než čekáte.

ON

Pánská mikina High Coast, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Pánská outdoorová bunda Celest 2, ALPINE PRO (patro –1). Pánské kraťasy Ruaha, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Pánské triko Nike, A3 SPORT (patro -2). Kšiltovka Training Trucker Cap, Under Armour Brand House (patro 0). Outdoorová obuv Culmory, ALPINE PRO (patro –1).

 

DÍTĚ

Dívčí kšiltovka, The North Face (patro –1). Chlapecké triko, Pepe Jeans London (patro –1). Chlapecká mikina, BRUMS (patro +1). Dětská outdoorová bunda Slocano 3, ALPINE PRO (patro –1). Dívčí holínky, DEICHMANN (patro –2). Chlapecké kraťasy, Pepe Jeans London (patro –1). Chlapecké tenisky, DEICHMANN (patro –2).

 

ONA

Dámská outdoorová bunda Justica 5, ALPINE PRO (patro –1). Dámská mikina, The North Face (patro –1). Šortky Play Up Short, Under Armour Brand House (patro 0). Sportovní podprsenka 4Keeps Bra a legíny Metal Splash Splatter Tight, PUMA (patro 0). Dámská outdoorová obuv Laria, ALPINE PRO (patro –1).


Polní kuchyně a jídelna

V přírodě chutná nejlépe. I obyčejný buřtguláš je na čerstvém vzduchu povýšen na pokrm hodný michelinské hvězdy. S moderními vařiči a grily je příprava jídla hračka. Vychutnejte si ho třeba na piknikové dece.

Svačinový box, Tchibo (patro –2). Plynový gril Weber Q 1200 na cesty a do malých prostor, Potten & Pannen (patro –2). Kempingový set Vango Granite 90 Bench Set, termoska Picture Campei, kempingové křeslo Vango Kensington Chair, plynový vařič Campingaz Bleuet Micro Plus s kartuší a chladící box Campingaz Freez Box, SPORTISIMO (patro –2). Deka na piknik, Tchibo (patro –2). 


Pomocníci v divočině

Díky nejnovějším vychytávkám tábornických potřeb se budete cítit komfortně i pod širákem.

Čelovka Ledlenser MH7, SPORTISIMO (patro –2). Kempingová prádelní šňůra, Tchibo (patro –2). Repelent S-quito free, dm drogerie markt (patro –2). Svítidlo s LED a karabinkou, Tchibo (patro –2). Voděodolné vaky z odolného nylonu Waterproof Packbags, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Skládací plastový kanystr a multifunkční nástroj, Tchibo (patro –2). Probio Komplex – ideální jako prevence zažívacích obtíží před a při cestování a jako doplňková léčba při užívání antibiotik k prevenci trávicích potíží spojených s léčbou, LÉKÁRNA IPC (patro –2). 

Burda
Mohlo by vás zajímat