Hodinky jako vánoční dárek

11.11.2017

Mami, kdy už tam budem…? Mami, kolik je ta hodina…? Mami, mami… Každý rodič slyšel otázky tohoto typu snad milionkrát.  Existuje nějaký způsob, jak tuto slovní palbu zastavit? Ne, neexistuje☺. Pokud ale hledáte vhodný vánoční dárek pro předškoláčka či prvňáčka a hraček už bylo dost, zkuste napsat Ježíškovi o první hodinky…

Esprit Pink, Top Time (patro 0, -2). Bentime, Top Time (patro 0, -2). Despicable Me 3 Minions Watch, Claire´s ( patro -1).

Jaké hodinky ale tomu našemu capartovi koupit…? Určitě takové, které budou lahodit dětskému oku, aby je rádo nosilo a naučilo se je tak běžně používat. Při výběru raději sáhněte pro ty s klasickým ciferníkem a určitě nezapomeňte i na velikost a váhu. V novém roce to už budete vy, kdo bude pokládat všetečnou otázku: „A kolik je hodin?“ Z druhé strany se ale dost možná ozve: “Pět slepičích! “☺.

JAGUAR J655/1, Festina ( patro -2). LOTUS L18114/2 Festina (patro -2). LYPSO K5672/3, Festina (patro -2).

Kdo ale dokáže dárek v podobě nových hodinek rozhodně ocenit jsou muži. Asi si říkáte: „Proč budu kupovat nové hodinky, když je má v telefonu.” Náramkové hodinky už neslouží pouze jako časomíra, ale udávají životní styl a postavení. O tom, že ozdoba levého zápěstí je v opět v kurzu, svědčí i nepřeberné množství z kterého můžete vybírat.  Na své si přijdou sportovci, hipsteři, businessmani, ale i tátové, kteří každé pondělí v pět vyzvedávají svoji princeznu v baletu.

Mademoiselle FESTINA 20308/2, Festina (patro -2).

Pro ženu jsou hodinky slušivým a nepostradatelným doplňkem. Vlastníme jich několik a je pro nás důležité zvolit ty správné ke konkrétnímu outfitu. Hodinky stejně jako šperky podlehají módním trendům. Neuděláte tedy chybu, když letos pod stromečkem bude vaše zápěstí zdobit ciferník v odstínech rose gold.

Dark Moment, Bijou Brigitte (patro -1). Pearl Shell, Bijou Brigitte (patro -1). Rose

Watch, Bijou Brigitte (patro -1).

Milujete uvolněnou módu? Partnerova část skříně vám přijde zajímavější než ta vaše? Hodinky jsou pro vás jako perfektní partner, dokonalý, neokázalý a přitom nevtíravě slušivý?  Velikost ciferníku u pánských hodinek je na vaše drobné zápěstí už moc? Nezoufejte! Značka Festina má ve své sbírce kolekci Trend, kde najdete také dámské hodinky typu Boyfriend. Stačí si jen vybrat☺.

Zdroj: archivy firem

Eliška
Mohlo by vás zajímat
8.7.2013
Od Adéla
21.4.2013
Od Adéla