MALL STYLE 6

23.10.2013

Již pošesté jsme brouzdali PALLADIEM, abychom pro náš Blog „ulovili“ stylově oblečené návštěvníky. Říjen je měsícem proměnlivého počasí, což se odráží i na outfitech zákazníků, které jsme vyfotili. Od sukně s holýma nohama až po holínky a zimní kabát : )

 

kocicky

 

Kočičích šatů jsme si všimli na první pohled – mňáu! Ocvokované holínky jsou hitem (nejen) podzimu, doporučujeme si taky pořídit jedny. Ruku v ruce s gumovými holínkami jde naší kočičkové dívce i gumová kabela, do které se vejde celý svět. A do toho fialového kabátu jsme měli obrovskou touhu se zachumlat taky! V těchto kočičkách ale můžete směle vyrazit i do divadla nebo na koncert vážné hudby – jen si k nim, prosím, vemte lodičky.

 

knir

Jako kdyby tento šarmantní gentleman vyskočil z nějakého francouzského filmu přímo do PALLADIA! Knírek perfektně umocňuje celkový dojem – kanady, v nich zastrčené zelené kalhoty, khaki košile, šedé sako a neodolatelný úsměv. Au revoir, neznámý svůdníku! Dámy, přesvědčte i svého partnera, že knírek je letos in – a mimochodem, Movember už klepe na dveře!

 

paula


Třpytivá blůzka v sukýnce nám připomněla naše středoškolská léta. Lehce vykukující maskáčový batoh je letmým náznakem rebelie a zářivě bílé boty skvěle ladí s tenkým proužkem na sukni. Tleskáme! : ) Pokud se ale ochladí, můžete si na sebe vzít černé kozačky nad kolena, které právě letí. Zahřejou vám prakticky celé nohy a přitom budete vypadat skvěle.

 

divky

Dvě kamarádky si vyrazily do říjnového PALLADIA v oxfordkách a bílých teniskách na malé platformě – na nákupy ideální. Lehce vyhrnuté džíny nás baví, Ramones taky budou vždycky v kurzu a oproti křiváku nelze říct křivého slova. Svetr přes košili a kontrastní crossbody taška – na to taky slyšíme : ) Bravo, holky, dobrý casual outfit! Pokud ho budete chtít rychle přeměnit na styl, se kterým nešlápnete vedle, např. budete potřebovat jít do práce, doporučujeme koženou bundu  a svetřík vyměnit za sako plus tenisky za boty na podpatku nebo baleríny a je to 😉

 

 

Sandra
Mohlo by vás zajímat