Osvojte si look éterické supermodelky Mirandy Kerr

12.6.2016

Miranda Kerr je známá nejen svou andělskou tváří, ale i vytříbeným vkusem. Její šatník tvoří nadčasové kousky, které jsou jednoduché a přitom plné ženskosti. Ráda kombinuje módu od značkových designérů s tou, kterou si může dovolit každá z vás. Mezi její oblíbenou značku patří například i stylový a dostupný obchod MANGO (patro +1). Pojďte se ispirovat modelkou, jejíž street style je vždy perfektní od hlavy až k patě.


1. Za holčičku

Miranda nedá dopustit na typicky ženský styl. Klasickou bílou košili a áčkovou mini sukni doplnila o vintage džínovou bundu. Ta celému looku dodala šmrnc a nadčasovost. Klobouk je Mirandy oblíbený doplněk. Je totiž nejen stylový, ale zároveň je ideální volbou, když vaše vlasy zrovna neposlouchají. Kotníčkové boty nahraďte v parných dnech pohodlnými páskovými sandálky a roztomilý outfit je na světě!

1 look

Klobouk, H&M (patro -1, 0). Košile, MANGO (patro +1). Sukně, H&M (patro -1, 0). Kabelka, MANGO (patro +1).  Boty, Deichmann (patro -2).

2. Modrá je dobrá

Modelka dobře ví, že džínovina nikdy nevyjde z módy. Přestože se dá denim kombinovat s libovolnou barvou, Miranda vsadila na vzhled tzv. all in one color (celá v jedné barvě). Krátké džínové šortky si může se svou výstavní postavou rozhodně dovolit. Semišová kabelka v šedomodré je třešničkou na dortu tohoto jednoduchého, přesto šik looku. Na nákupy a dlouhé pochůzky, ubujte stejně jako Miranda, místo podpatků baleríny. Výsledkem bude trendy a pohodlný outfit.

2 look

Brýle, Lindex (patro 0). Košile, MANGO (patro +1). Kabelka, H&M (patro -1, 0). Šortky, TOPSHOP (patro +1). Baleríny, Deichmann (patro -2).

3. Námořnice

Stejně jako k jaru patří kytičky, léto se neobejde bez proužků. Bavlněné námořnické tílko vypadá skvěle s bílými skinny džíny. Džínová košile kolem pasu je nejen trendy, ale i praktická. Na dlouhé letní večery se bude určitě hodit. Miranda se nebála zkombinovat pruhy s leopardím vzorem na botách. Pokud chcete, aby celkový look působil ještě ležérněji, můžete vysoké podpatky nahradit zajímavými teniskami.

3 look

Košile, TOPSHOP (patro +1). Brýle, Lindex (patro 0). Kalhoty, MANGO (patro +1). Top, H&M (patro -1, 0). Boty, MANGO (patro +1). Kabelka, Fade. (patro +1).

4. S kůží na trh

Pokud se chystáte na letní party, budou kožená sukně, bílý top a klasické lodičky trefou do černého. Modelka ví, jak upoutat pozornost. Nebála se proto odhalit světu svoje super dlouhé nohy. Pokud si i vy troufnete na vyzývavější model, volte zbytek outfitu obezřetněji. Vystačíte si s minimalistickými doplňky a jednoduchými barvami. Pak budete stejně jako Miranda působit atraktivně, ale rozhodně ne lacině.

4 lookTop, Lindex (patro 0). Kabelka, H&M (patro -1, 0). Sukně, MANGO (patro +1). Lodičky, H&M (patro -1, 0).

Zdroj fotek: Pinterest.com

Zdroj úvodní fotografie: DenisShumov / Shutterstock.com.

Natálie
Mohlo by vás zajímat