Mall style 2

17.6.2013

Je tu další měsíc a s ním i další Mall style! A i přesto, že léto se nám zatím neukázalo v plné parádě, lze vidět, že návštěvníci mají chuť to nové sezóně ukázat a předvést se v nových trendech. I kdyby v bundičce.

palla_mall1

Slečna, která by modelkou klidně být mohla, má na sobě „modelkovskou uniformu“. Ta se skládá z dlouhých nohou (ty bohužel v obchodech neseženete), velké kabely, propracované bundičky s koženými detaily a z nestárnoucích Conversek. Kombinace, která se hodí jak na nákupy ve městě, tak do školy, a pokud vyměníte kabelku za malé psaníčko, tak i večer na párty.

palla_mall3

Mladý pán k nepřehlédnutí názorně ukazuje, že ani muži se nemusí bát trendy proužků a masivních šperků. Nám se nejvíce líbí jeho kožený křivák a pletená čepice, tedy dvojka, která se rozhodně neztratí v letních nocích.

palla_mall4

Kdo se přeci jen necítí na vzory, měl by v létě sáhnout po barvách. A to ne nutně po těch výrazných. Zdánlivě nesourodá kombinace fialové, hořčicové a světlých semišových bot na pánovi zafungovala skvěle. Bod má také za správný výběr velikostí a střihů a za skvělý moderní účes. Chválíme!

palla_mall2

Proužky zkrátka letí! A to už několik sezón. Slečna je předvedla na kabátu a skvěle tak prozářila jinak celočernou kombinaci.

Adéla
Mohlo by vás zajímat