4 must haves letních bot!

16.6.2016

Už víte, v jakých botách letos v létě vyrazit do rozpálených ulic? Typů bot, které se dají v létě nosit, je nepřeberné množství. Usnadníme vám pátrání po těch nej botkách, které aktuálně letí. V PALLADIU jsme jich našli hned několik! 

#1 SE ŠNĚROVÁNÍM

Šněrování je hitem letošní sezóny, které se nepostará jen o dokonalý look vašich triček a košil, ale také vašich bot. O tom ví své i modelka Kendall Jenner, která na ně sází jak k uvolněnému looku s roztrhanými šortkami, tak k hippie sukni. Pokud se vám tento styl bot líbí, ale neradi budíte pozornost celého okolí, jsou pro vás ideální alternativou sandálky, které se dají nosit uvázané jen dole. A ve dnech, kdy chcete oslnit okolí, z nich vytvořte gladiátorky se šněrováním až ke kolenům. Pro milovnice extravagantních kousků tu jsou vysoké červené sandálky, které zaručí neotřelost každého looku.

1

mangiiii

Veškeré sandálky, MANGO (patro 1).

 

#2 PANTOFLE

Pantofle jen jak přezůvky? Tak tomu už dávno odzvonilo! To svými looky dokazuje například herečka Vanessa Hudgens, která v létě nic jiného než pantofle na nohy nevezme. Abyste pantofle odlišili od těch klasických na doma a dodali outfitu náležitý šmrnc, zvolte boty metalických odstínů. V H&M na vás čekají jak stříbrné, které zvolila Vanessa, tak i bronzové. Kterým dáte přednost, to necháme jen na vás. Ani s jedněmi rozhodně neuděláte chybu.

3 pantofle

Stříbrné i bronzové pantofle,  H&M (patro -1, 0).

#3 MULE SHOES

Takzvané mule shoes s otevřenou špičkou  jsou ve světě celebrit absolutním hitem. Zpěvačka Selena Gomez na ně nedá dopustit. Zajímavé mule shoes s robustním dřevěným klínem na váš čekají v MANGU.  Pokud inklinujete k celočerným botám, které se hodí jednoduše ke všemu, tak zajděte do TOPSHOPU. S mule shoes budete totiž letos absolutní jednička.
2mangotopshop

 

Boty na klínu, MANGO (patro 1). Celočerné boty,  TOPSHOP (patro +1).

 

#4 FLATFORMS

Flatforms, neboli ploché boty (flats) na platformě, letos doplňují outfit každé správné milovnice módy. Dají se nosit jak ve společnosti ženských prvků, tak i k rockerským lookům. Flatforms jsou také důkazem toho, že styl a pohodlí se nevylučují. Díky své vysoké platformě ohrání vaše nohy od kamínků a nástrah nerovných terénu a zároveň dodají šmrnc každému outfitu.

4 hmccc

Bílé flatforms, H&M (patro -1, 0). Černé flatforms,  CCC Boty (patro -2).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat