Okoukejte žhavé trendy z New York Fashion Weeku!

10.3.2017

V New York City se odehrála  nejdůležitější módní událost roku – New York Fashion Week. Týden, během kterého se v New Yorku konají přehlídky nejnovějších kolekcí těch nejznámějších a módních značek na světě. New York Fashion Week je velmi navštěvovanou událostí a její tradice sahá až do roku 1943, a tak jsme si outfity z této akce nemohli nechat ujít. Jaké trendy vévodily letošnímu týdnu módy ve městě, které nikdy nespí a kde v PALLADIU tyhle šik kousky najdete?

Květinové vzory

Přehlídky značek  Ralph Lauren, Tory Burch a Badgley Mischka ovládly květinové vzory. A proto by v šatníku neměly chybět ani vám. Stačí dodržovat základní pravidla a budete za hvězdu. A jaká? Zaprvé pokud budete oblékat florální motivy, nepřebíjejte je jiným vzorem. Dolaďte je nevzorovanými kousky, jinak bude outfit působit přeplácaně. A zadruhé vždy oblékněte jen jeden kousek s květinovým vzorem. Všeho moc totiž škodí. Ovšem když budete s květovanými kousky zacházet opatrně, letos na jaře budete stoprocentně cool.

Šaty, sáčko a kalhoty, TOPSHOP (patro +1). Tričko, MANGO (patro +1). Bomber, H&M  (patro -1, 0).

Samet

Tak tento materiál na přehlídkových molech New York Fashion Weeku jednoduše nesměl chybět. Samet totiž letos ovládl jak podzimní tak zimní módu a na módním výsluní se drží dále. Nemusíte ho totiž nosit jen v tmavých tónech, jak jsme byly zvyklé na podzim a v zimě, ale můžete ho nosit i v barvách jara. A jaké kousky si v top materiálu roku 2017 pořídit? Nebojte se zvolit klasiku, jakou jsou sametové šaty. Vedle nešlápnete ani se sametovými topy či doplňky. Těmi nejvíc cool jsou PUMA tenisky z dílny Rihanny, nebo například sametové chokery.

Zelený crop top, body a šaty, TOPSHOP (patro +1). Tmavě modré tílko a chokery, H&M  (patro -1, 0). Boty, PUMA (patro 0).

Holá ramena

Topy s holými rameny hraji letos na jaře prim. Ať  už se jedná o trička s volány či overaly, poodhalená ramena vypadají zatraceně svůdně! O tom ví své i návrhář Alexander Wang či Badgley Mischka, kteří na tento střih letos vsadili. Jejich přehlídky topy s holými rameny doslova zaplavily. Vsaďte na ně i vy a vypadejte stejně neodolatelně jako modelky na molech. Tento sexy střih na vás zaručeně ocení i příslušníci silnějšího pohlaví, proto by vám ve skříni rozhodně neměl chybět. Jakou barvu a střih zvolíte, to už necháme na vás. V PALLADIU vás čeká nepřeberné množství možností.

Bílé tričko, Tally Weijl, (patro -1). Růžové tričko, černé body a růžový overal, TOPSHOP (patro +1). Modré, žluté a černé tričko, H&M  (patro -1, 0).

Zdroje veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat
3.5.2013
Od Sandry