S jakými hashtagy budeš na Instagramu za hvězdu?

2.3.2017

Instagram se stal fenomenem poslední doby. Také se několikrát denně přistihnete při scrollování těmi neskutečně cool fotografiemi blogerek a při rozjímaní, kde vzaly takové množství followers? Pokud ano a chcete mít svůj profil stejně vymazlený jako ony, tak jste na správném místě. Známe totiž klíč k úspěchu. A tím není nic jiného, než hashtagy, které vás propojí s celým světem. Tak se pojďme podívat na ty nejpoužívanější, které vás nesmí minout!

#ootd

Hastag ootd neboli outfit of the day vám vynese pořádnou dávku liků. A kdy ho používat? Na jakékoliv fotce, kde je nějaká část vašeho outiftu. Ať už celá postava nebo jen detail, nebojte se ho do popisku přidat. Používá ho většina blogerek po celém světě, a tak se díky němu připojíte do celosvětové fashion komunity. A z jakých kousků by se na jaře měly vaše outfity skládat? Horkými trendy jsou aktuálně nášivky, Puma tenisky s mašlí a fishnet punčochy.

Bunda s nášivkami, TOPSHOP (patro +1). Boty, PUMA (patro 0). Punčocháče, Calzedonia, (patro 0).

 

#yogaeverydamnday & #befit

Focení při cvičení se stalo velkým hitem. A my jsme jedině pro! Nejednu z nás totiž sexy fotky s vypracovanými břišáky navnadily něco dělat. Navíc na fotkách je také skvěle vidět postupný progress, takže proč ne. Přidejte ke svým sportovním fotkám hashtag #befit a navnaďte své přátelé také vyrazit za sportem.

Pokud milujete jógu, vsaďte na hastag #yogaeverydamnday. Pod tímto heslem najdete na Instagramu bezmála osm a půl milionu příspěvků. Jako první ho použila Rachel Brathen, která jógu miluje a momentálně žije na pláži v Karibiku, kde má mimochodem jako domácího mazlíčka kozu. Rachel si prožila velmi těžké dětství i dospívání a právě jóga jí pomohla najít vnitřní klid a tohle všechno překonat. Díky svým super jóga fotografiím i své otevřené duši se na Instagramu stala naprostou hvězdou. Pokud milujete jógu stejně jako ona, hashtag #yogaeverydamnday vám u vašich fotek ze cvičení nesmí chybět. Stejně jako stylový outfit, který jsme pro vás sestavily níže.

Podprsenka a tenisky, SPORTISIMO (patro -2). Tílko,  adidas Concept Store (patro 0). Legíny, PUMA (patro 0).

#flashbackthursday

Dalším oblíbeným hastagem je #flashbackthursday. Celebrity a blogerky často ve čtvrtek sdílejí flashback fotky tedy fotky z události, která se už udála nebo fotky několik let staré. Zábavné jsou obzvlášť ty z dětství. Ale tento hashtag můžete použít klidně i uprostřed zimy, když budete mít chuť ozvláštnit svůj profil fotkou z letní dovolené. Jednu z nejslavnějších flashback fotek přidala na Instagram Yolanda Hadid, což je máma supermodelek Gigi a Belly Hadid. Na fotce jsou obě modelky jako děti, kdy si nasadily andělská křidýlka, která jsou symbolem přehlídky Victoria´s Secret. O několik let později se jim sen splnil a obě se po molu Victoria´s Secret prošly.

#foodporn

Milujete dobré jídlo a rádi ho na sociální sítě sdílíte? Tak to vás rozhodně nesmí minout hashtag #foodporn. Ať už si pochutnáváte na jídle v restauraci, nebo jste si s jeho přípravou dali pořádnou práci, nebojte se ho na svých profilech sdílet. Hezky vypadající jídlo či pochoutky v podobě fresh drinků nebo kafe vaše profily skvěle rozzáří. Koukejte!

Pro fotogenický drink si můžete zajít do UGOVY ČERSTVÉ ŠŤÁVY  (patro -2) či do Starbucks (patro -2, nebo -1).

Zdroj veškerých fotografií: Instagram

Klára
Mohlo by vás zajímat
16.12.2013
Od Sandry
18.12.2013
Od Šárky