Božské jarní boty – Vykročte tou pravou nohou!

12.3.2017

Pomalu je načase zahrabat kozačky hluboko do skříně a pořídit si nové jarní kousky. Tomu se jistě nikdo nebrání, nákup bot je totiž pro nás ženy doslova vášní! A jaké letos na jaře letí? Ohromí vás barvy, netradiční tvary i metalické odlesky. Tak pojďme do toho!

# Zářivé

Barevné boty oživí i jinak jednoduchý outfit. Dodají mu šťávu a originalitu a ještě vám zvednout náladu! A jaké barvy letí? Sexy rudá, kobaltově modrá nebo hořčičně žlutá. Záleží jen na vás, jestli se odvážete a půjdete do dechberoucích podpatků nebo svůj look prozáříte pohodlnými balerýnkami.

Sandálky a balerýny, CCC Boty (patro -2). Nazouvací boty, H&M  (patro -1, 0). Slip-on boty, Baťa (patro -1). Sandály se šněrováním, Deichmann (patro -2).

# Metalické

Módní svět ovládly doslova nepřehlédnutelné lesklé metalické boty. Trendy jsou stříbrné i zlatavé odstíny a vedle nešlápnete s teniskami, polobotkami ani podpatky. Tenhle výstřední kousek vám dodá šmrnc a budete jednoznačně za módní hvězdu! Tak co, troufnete si na ně?

Nízké lodičky,  H&M  (patro -1, 0). Tenisky s metalickou špičkou, Deichmann (patro -2). Lodičky, CCC Boty (patro -2). Slip-on boty a poloboty, Baťa (patro -1).

# Sportovní

Nemějte strach, teniskám na běžné nošení ještě rozhodně neodzvonilo. Naopak je jsou jimi plná i módní mola a hollywoodské hvězdy bez nich neudělají už ani krok. Nosí se ty na platformě, klasické bílé, metalické nebo s nášivkami. Obléct si k nim můžete klidně i elegantnější outfit, a vytvořit tak originální módní kombinaci. Pohodlně & stylově – to jsou parádní tenisky!

Tenisky Tommy Hilfiger, Office Shoes (patro -1). Tenisky Adidas, Footlocker (patro 0). Tenisky Nike, SPORTISIMO (patro -2). Tenisky, MANGO (patro +1). Metalické tenisky,  Deichmann (patro -2).

# Pastelové

Jaro a pastelové tóny k sobě neodmyslitelně patří. Navíc sladce růžová je barvou letošní sezóny, tak proč se do ní neobléknout od hlavy až k patě? Kromě růžových tónů se ale nosí i veškeré další odstíny pastelek, a tak neuděláte chybu ani s blankytně modrou nebo béžovou. Jemné barvy dodají každému modelu něžnost a ženskost a doslova vás naladí na rozkvetlé jaro.

Kotníkové boty, CCC Boty (patro -2). Sandálky,  MANGO (patro +1). Lodičky na nízkém podpatku a bleděmodré tenisky, H&M  (patro -1, 0). 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat