Oblékněte se podle Kate Moss – ikony, která změnila módní průmysl

16.2.2019

Přestože patří se svými 170 cm mezi nejnižší topmodelky vůbec, udělala nezapomenutelnou díru do světa módního průmyslu. Řeč je o Kate Moss, která se proslavila nejen jako rebelka s výraznou osobností. Staňte i vy přidrzlou londýnskou ikonou, která má kombinaci rockerského a elegantního stylu v malíčku.


# SEXY DIVA

Malé černé nikdy nevyjdou z módy. Dají se nosit na poradu do práce, na slavnostní příležitosti, ale i na rande nebo party. Stáčí je sladit s ležérními prvky, který jim dodají moderní nádech. Kožená (nebo koženková) bundička probudí v každém looku nenucený sexappeal a sladěné doplňky celý model sjednotí. S výběrem biker bundy si dejte na čas. Pokud bude kvalitní a skvěle vám padne, vydrží vám dlouhá léta.

Kožená bunda, Levi´s (patro –1). Sluneční brýle, MANGO (patro +1). Kabelka a boty, RESERVED (patro 0). Šaty, H&M (patro –1, 0).

# VOLÁNÍ DIVOČINY

Zvířecí potisky se ze sezóny podzim/zima přenesly i do jara 2019. Huňaté kabáty můžete konečně s radostí vyměnit za trenčkoty a oversized saka. Leopard bude vždy skvěle ladit s elegantní černou. Pokud ale chcete outfit přeci jen trochu projasnit, vsaďte na barevné doplňky. Kotníkové kozačky vyměňte s příchodem teplejších dnů za bílé tenisky a užívejte si divoké jaro naplno!

Kabátek, MANGO (patro +1). Boty, RESERVED (patro 0). Džíny. Levi´s (patro –1). Rolák, H&M (patro –1, 0). Prsten, TOUS (patro 0). Kabelka, ESPRIT (patro +1). 

# HRAVÉ A NĚŽNĚ

Kdo říká, že rockerka se musí čistě ženských kousků vzdát? Vzorované maxi šaty jsou variabilnější, než se na první pohled zdá. Letošní zimu se nosily ke kozačkám a dlouhému kabátu a na jaře přes ně stačí přehodit křivák nebo potrhanou džísku. A protože Kate má spíš chlapeckou postavu, dopomohla si k ženštější siluetě páskem, který zvýraznil její pas. Dlouhých šatů se nemusí bát ani ženy menšího vzrůstu, stačí k nim obout podpatky nebo tenisky na platformě a zkombinovat je s kratší bundou, která lichotí drobné postavě.

Barevné šaty, MANGO (patro +1). Světlé šaty, H&M (patro –1, 0). Kožená bunda, MANGO (patro +1). Pásek a lodičky, RESERVED (patro 0).

Foto: Shutterstock.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
11.9.2013
Od Sandry