Be IN: Jaké podzimní trendy vévodí přehlídkovým molům?

12.9.2017

Podzim je tady a nás zajímá jediné: Jaké jsou aktuální módní trendy? Na tuto otázku si nejlépe odpovíme průzkumem toho, co se nejčastěji objevovalo na přehlídkách Fall/Winter 2017. A ten jsme pro vás udělali. Jaké nejžhavější trendy předvedly modelky na přehlídkách Dolce and Gabbana, Oscar de la Renta, Gucci, Givenchy a mnohých dalších velikánů ve světě módy, to se dozvíte po rozkliknutí článků. 

Fur lady

Růžový, modrý a tmavě zelený kabát, MANGO (patro +1).  Leopardí kabát, Lindex (patro 0). Maskáčový kabát, TOPSHOP (patro +1). 

Pokud váháte, jaký kabát si na letošní sezonu pořídit, pomůžeme vám s rozhodováním! Podle modelek, které se procházely po molech na přehlídkách Michael Kors, Vetements, Marc Jacobs a mnohých dalších, ovládnou letošní podzim kožešiny! Nosí se samozřejmě i ty nepravé. In budete jak v jednobarevném chlupatém kabátu, tak v tom se vzory. Stačí si jen vybrat!

Red power

Už je to oficiální! Rudá je barvou podzimu 2017. Pokud tedy máte už delší dobu chuť pustit se do módní výzvy, ale nevíte přesně do jaké, odpověď je jasná! Do červené. Ta se totiž bude nosit úplně na všem. Zdali budete chtít svůj look jen doplnit sexy rudým kouskem anebo se do ní zahalíte celá, to už necháme jen na vás.

Šaty, Lindex (patro 0). Top s volánky a sukně, TOPSHOP (patro +1). 

Velvet revolution

Návrháři jako Jason Vu, Altuzarra či Alberta Ferretti mají zcela jasno. Stejně jako minulý rok vévodí jejich návrhům opět samet. Tento materiál působí opravdu originálně a z každého outfitu díky sametu vykouzlíte neotřelou módní kombinaci. A to ať už použijete jen nenápadný doplněk nebo třeba celé šaty.

Tričko, H&M (patro -1 a 0).  Sandálky, kabelka a kozačky, MANGO (patro +1).  Šaty, H&M (patro -1 a 0). 

Russian doll

Mezi aktuální bestsellery podzimních kolekcí se dozajista řadí i ruský styl. Netradičními výšivkami pozvednete na jiný level i tak basic kousek jako klasický černý křivák nebo nízké černé kozačky. Nebojte se kombinovat výšivky ani s jinými vzory, jakými může být například černobílá kostka. Tuto kombinaci vzorů využil například TOPSHOP na trendy sukni s paperbag pasem.

Košile, Marks & Spencer (patro 0, +1).  Sukně, boty a bunda, TOPSHOP (patro +1).

Klára
Mohlo by vás zajímat