Nové jarní obutí!

1.4.2015

Přivítejte jaro, omlaďte svůj šatník a vybavte ho perfektními botami, ve kterých si rozhodně pochodíte! Jaké by měly být?
 
Současné trendy přejí téměř všem stylům obuvi. Záleží jen na vás, jestli se raději procházíte bezpečně při zemi nebo na svět pohlížíte pěkně z výšky.
 
PLATFORMY
Mezi „must have“ pro nadcházející jaro/léto patří platformy, a to ve všech různých provedeních. Můžou to být třeba dřeváky á la 60. léta, podobné těm, které na týdnu módy Ready to wear představila Prada. Důmyslnou lahůdkou jsou i ladící podkolenky, které si k botám rozhodně doporučuji přikoupit 😉  S o něco extravagantnějšími návrhy se pochlubil módní dům Cavalli, jehož dřeváky s metalickou hadí kůží přímo vybízejí proměnit městské ulice v divokou džungli! Pokud se ovšem poohlížíte po něčem praktičtějším, inspirujte se v dílně Ralpha Laurena – jeho Ankle Strap z hroznýše královského jsou ty pravé!

heels1
Zlaté, TOPSHOP (patro +1). Dřeváky, CCC Boty (patro -2). Leopardí, Guess Footwear (patro +1).

 

PANTOFLE
Největším letošním evergreenem jsou pantofle, a ne ledajaké! S domácí obuví však nemají nic společného. Tyhle krásky jsou vyrobené pro jiné příležitosti, než je sezení u televize nebo žehlení 🙂  Zamiluje si je každá z nás! Obutá budete raz dva a už je nesundáte z nohy. Tady není prostor pro zapínaní, jejich jednoduchost a dokonalost je šokující. S výběrem si dejte záležet, v PALLADIU ty pravé zaručeně koupíte!

pantofle
Bílé páskové + béžové, TOPSHOP (patro +1). Bílé s přezkou, H&M (patro 0, -1)

 

SANDÁLY
Návrháři módních domů, při určování trendů, nezapomněli ani na vycházkovou obuv. Burberry Prorsum nebo Balenciaga předvedly sandály pro volný čas. Nejde ovšem o sportovní záležitost. Tyhle botky jsou nejen pohodlné, ale také zajímavě střihově řešené. Zaručeně top budou v kombinaci s midi sukní!

sport. pant.
Hnědo modré pantofle, Office Shoes (patro -1). Bílo stříbrné sandály, CCC Boty (patro -2). Stříbrné sandály, F&F (patro +1). Červené pantofle, PERY (patro -2)

 

MOKASINY 
Pro příznivkyně „běhacích“ bot mám dobrou zprávu, letos jsou trendy jak mokasiny, tak třeba oxfordky. Svou pozornost upřete především na ty s výraznými vzory a barevnými kombinacemi. A pokud si je pořídíte z materiálu připomínajícího opravdovou zvířecí srst, tak ukážete, že se v módě opravdu vyznáte!

polobotky
Černé, H&M (patro 0, -1). Leopardí, TOPSHOP (patro +1). Béžové, Promod (patro 0). Květinové, PERY (patro -2). 

 

BALERINKY
V kurzu jsou opět i balerinky, obzvlášť ty s páskem kolem kotníku. Jsou to boty do města jako dělané. Pořiďte si tvarově špičaté, ty s kulatou špičkou letos nepoletí. Dejte průchod exravaganci – pořiďte si nějaké parádní ozdobené kamínky. Jste-li manuálně zručná a máte ráda originál, kupte si třeba korálky v PALLADIU v prodejně Filium (patro -2), kterými si boty ozdobte.

balerinky1
Hnědo modré, Office Shoes (patro -1). Černé s kamínky, CCC Boty (patro -2). Černé, Promod (patro 0). 

Peter
Mohlo by vás zajímat
21.4.2013
Od Adéla