MALL STYLE 36

13.12.2016

Ani v zimních měsících se neváháme vypravit do PALLADIA a zkontrolovat, jak se s často fádní zimní módou nakupující poprali. Můžeme vás ale ujistit, že s nudou nemají jejich outfity vůbec nic společného. Návštěvníci PALLADIA nám jasně dokázali, že černý obyčejný outfit není na zimu jedinou možnou volbou. Vždy ho skvěle doladili nějakým trendy doplňkem, nebo nahradili jinou alternativou. Jaké zajímavé módní kombinace tentokrát předvedli, to už se dozvíte z fotografií níže. Máte se na co těšit!

Kostky

Slečna skvěle rozbila celočerný outfit vykukující kostkovanou košilí. Červeno-černé kostky udělaly z fádního černého looku neotřelou módní kombinaci. O zpestření looku se postarala také černá plisovaná sukně, která vévodí aktuální sezoně a tmavě modrý svetr s nápisem. Outfit slečny je skvělým návodem pro ty, kteří se na zimu černé nehodlají vzdát, ale přesto chtějí outfit něžně rozzářit.

02_kopie

Velká  šála

Tento mladý muž nás zaujal na první pohled. A to především díky stylové šedé šále, která skvěle zpestřila celočerný look. Stylově působí také díky trendy čepici hozené dozadu, kterou doporučujeme všem pánům, kteří nevědí, jak se s tímto na zimu nezbytným doplňkem poprat. Jeho stylové hipsterské brýle a boty pak už jen dotáhly zdařilý outfit k naprosté dokonalosti.

01-kopie

Nevšední kabát

Tato mladá slečna svůj zimní look ani žádnými doplňky zpestřovat nemusela, protože se o originalitu outfitu postaral sám neotřelý kostkovaný kabát. Kahki kabát s modrými kostkami je skvělou ukázkou toho, jak se vymanit z klasické zimního looku, tvořeného černým kabátem, který na ulici v zimě potkáváme jeden za druhým. Za originalitu dáváme palec nahoru. 

03-kopie

Khaki parka

Další skvělou alternativou zimního svršku je kahki parka. A to jak pro muže, tak pro ženy, jak uvidíme na fotce další nakupující. Tento mladý muž ji skvěle doladil kalhoty roztrženými na kolenou, které jsou hitem sezony. A tenisky na vysoké platformě jsou zase cool alternativou pro ty, které nejsou fandy zimních chelsea boots a chtějí si zachovat sportovní styl i v chladnějších měsících.

04-kopie

Zajímavá kabelka

Slečna je jasným důkazem toho, že khaki parka skvěle sedne i ženám. Nejlépe vypadá ve společnosti černých kalhot a kabelky jiné barvy, která look skvěle rozbije. Takže pokud nemáte náladu na šedý kabát, ani na péřovou bundu, ve které vypadáte jako panáček Michelin, tak víte, pro jaký svršek si do PALLADIA skočit.

05-kopie

 

Klára
Mohlo by vás zajímat