MALL STYLE 52 – Jaké outfity předvedli návštěvníci PALLADIA?

16.4.2018

Přeskočili jsme jaro a hurá, letní počasí je tu v plné své kráse! Styloví návštěvníci PALLADIA si ho užívají naplno. Hravými doplňky i neokoukanými variacemi se to v PALLADIU jen hemží. Podívejte se, jaké outfity jsme ulovili tentokrát na našich zákaznících na chodbách PALLADIA.


Lacláče

Lacláče jsou opět v kurzu. Pokud byste si v klasickém džínovém modelu připadala až příliš jako krteček v modrých kalhotkách, pořiďte si kalhoty s laclem v černé variantě. Pokud ještě stejně jako slečna vsadíte na volný střih s kratšími culottes nohavicemi, máte o trendy outfit v mžiku postaráno.

Ležérní kabátek 

Usměvavá blondýnka moc dobře ví, že móda je především hrou. Proto nechala klasickou (přesto nestárnoucí) džínovou nebo koženou bundičku doma a oblékla si ležérní potištění kabátek. Světlý přehoz doplnila ještě ladící Guess (patro +1) kabelkou a výraznými světlými hodinkami. Pohodlné a tak šik!

Denim šortky 

Jakmile nastane první příležitost obléct si oblíbené džínové šortky, není na co čekat. Tenhle outfit mladé slečny prostě nikdy nevyjde z módy. Denim a bílá košile doplněná o praktickou shopper kabelku a decentní pásek je sázkou na jistotu. Bude vám to slušet a budete se cítit jednoduše skvěle!

Trendy perly

Perly už dávno nejsou jen pro staré dámy. Letos se nosí na bundách, džínách, svetřících i doplňcích. Tenhle elegantní detail dodá každému modelu punc ženskosti a jemnosti. Hnědá Michael Kors kabelka FADE (patro +1) je nejen skvěle kombinovatelná, ale zároveň se do ní vejdou všechny vaše jarní nákupy.

Pohodlné kalhoty 

Podle slov sympatické slečny jí okolí říká, že její styl oblékání je prý často mimo. My si to ale rozhodně nemyslíme! Volné pohodlné kalhoty jsou letošní jaro tím, čím dřív bývaly bavlněné legíny. Osobitý je i zdobený top a kabelka s vyšíváním, která celý model doladí.

Klára
Mohlo by vás zajímat