Čím rozzářit zimní outfit?

21.11.2016

S příchodem zimy se u většiny z nás mění naše outfity na ponuré kombinace černých a šedých kousků. Nejen, že pak vypadáme všichni stejně, ale tmavé oblečení nám ani nepřidává na dobré náladě. A tak jsme pro vás vybrali hravé zimní kousky z PALLADIA, které vám nejen zvednou náladu a také rozzáří váš outfit. Jakými doplňky okamžitě povýšíte váš nudný zimní outfit na neotřelou módní kombinaci?

Barevné kabáty

Co kdyby váš zimní kabát letos nebyl černý ani šedý? Nebojte se experimentovat a vsaďte na hravé pastelové barvy. Nebo pokud se toho nebojíte, tak klidně i na kabáty výraznějších barev, které najdete v MANGU. Kabát výrazné barvy vás rozveselí i během vánočního shonu. Kdyby byly v zimě ulice zaplaveny jen barevnými kabáty, zimní deprese by podle nás ani nemohly existovat. Takže směle do kabátů všech barev, které projasní nejen váš outfit, ale také váš den.

a

kabaty

Růžový, zelený, modrý a žlutý kabát, MANGO (patro +1). Červený a pudrový kabát,  H&M (patro -1, 0).

Crazy čepice

Pokud vám  barvený kabát připadá příliš odvážný, ale přeci jen chcete zimní look oživit, vsaďte na crazy čepice. Modrá, tygří, zelená, nebo růžová? Vše je dovoleno. Jasným důkazem jsou outfity blogerek níže, ve kterých hrají barevné čepice prim a které vám mohou posloužit jako skvělá inspirace. Čepici výtrazné barvy se nebojte sladit ani s elegatním chlupatým kožichem. Právě naopak. Mixování stylu v tomto případě není žádným módním faux-pas, ale skvělou módní inovací, která rozzáří váš zimní outfit na maximum.

b

fotorcreated

Růžová čepice,  H&M (patro -1, 0). Modrá čepice, TOPSHOP (patro +1). Čepice s jednorožcem, Zelená čepice, Tygří čepice,  TOPSHOP (patro +1). Čepice s tučňákem,  Tally Weijl (patro -1).

Klobouky a šály

Pokud chcete, aby váš look byl elegantní, ale přesto zajímavý vsaďte na klobouky a zajímavé šály. Kostkovaná šála se nosí už několik let, ale do módního důchodu se zatím vůbec nechystá, naopak stále se drží na výsluní. Stejně tak je to s kloboukem, který dodá šmrnc prostě každému outfitu. Pokud vás už klasický béžový nebaví, zajděte do TOPSHOPU, kde na vás čeká vínový. A nebo, co takhle rozzářit outfit tím oranžovým z MANGA? Výběr barev už ponecháme na vás, ale věřte, že s barevným kloboukem rozhodně nešlápnete vedle.

c

oziveni

Modrá kostkovaná šála, béžový klobouk, červená kostkovaná šála, vínový klobouk a černo-vínový klobouk, TOPSHOP (patro +1). Žlutá šála, oranžový klobouk, modrá šála, MANGO (patro +1).

Zdroje veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat