Back to school: 3 nejvíc cool outfity do školy inspirované Instagramem

8.9.2017

Hola, hola, škola volá! A my máme pár důvodů, proč se zpátky do školních lavic těšit jako nikdy. Jsou jimi cool batohy, penály, lahve a jiné fashion kousky, se kterými ve škole zaválíte! Na Instagramu jsme našli 3 nejvíce cool looky módních ikon z celého světa, se kterými vás ve třídě nikdo nepřehlédne! Tak se na ně pojďme podívat.

@CarolineDaur

Trendsetterka, modelka a blogerka v jednom. To je Caroline Daur. Její outfity jednoduše milujeme. Jsou totiž vždy plné barev a zajímavých střihů. Jinak tomu není ani u tohoto looku, ve kterém hraje prim oranžová. Díky ní nás zaujal na první pohled. Pokud chceš být ve škole nepřehlédnutelná i ty, vsaď na tuto zářivou také. Top na jedno rameno v kombinaci s vynilovou sukní rozzáří školní lavici levou zadní. Odvážná můžeš být i co se líčení týče. Oranžové stíny a rty budou v kombinaci s topem vypadat přímo božsky.

Top, Lindex (patro 0). Sukně a náhrdelník, TOPSHOP (patro +1). Stíny a rtěnka, Parfumerie SEPHORA (patro 0). Boty, Superga,  Office shoes (patro -1).

@ChiaraFerragni

Chiara je italská blogerka a influencerka. O jejích módních kvalitách nás může přesvědčit například to, že si ji značka Intimissimi vybrala jako návrhářku pro svou velkolepou fashion show na ledě. My jsme se rozhodli inspirovat se jejím elegantním lookem, se kterým zabodujete i na vysoké škole. Lesklá sukně v kombinaci s vynilovými kozačkami a sofistikovaným sáčkem vám zaručí dokonalý začátek školního roku (alespoň tedy po módní stránce). Blogerka zvolila také velmi trendy účes zvaný boxer braids, se kterým ve škole určitě zabodujete. Jak na něj naleznete zde. Pak už je stačí jen zalakovat a šik copánky jsou na světě!

Sako a sukně, MANGO (patro +1). Tričko, boty a penál, TOPSHOP (patro +1). Lahev, H&M (patro -1, 0). Lak na vlasy, Parfumerie SEPHORA (patro 0).

@JosephineSkriver

Josephine Skriver je andílkem Victoria’s Secret s podznačkou PINK. A tak je celkem jasné, že na růžové si ulítává. A my se vůbec nedivíme. Tato něžná barva je vhodná pro outfity na střední i základku. Ve světle růžové vypadá cool džínová oversized bunda i všechny školní pomůcky, které už dávno nejsou jen povinnou výbavou, ale trendy kousky, se kterými mezi spolužáky zazáříš. Penál s vtipným nápisem z H&M a nejstylovější batoh roku Kånken značky Fjällräven, který se letos stal dokonce uměleckým kouskem, ti jednoduše nesmí chybět. Stejně tak pohodové tenisky a cool obal na mobil.

Košile, kšiltovka, kryt na mobil, penál a lahev, H&M (patro -1, 0). Batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Kalhoty, TOPSHOP (patro +1). Boty, Nike, Footlocker (patro 0). 

Pokud už svůj kanken máš anebo si ho plánuješ koupit zapoj se do soutěže #kankenart. Fjällräven chce kreativitu svých fanoušků, kteří přidávají umělecké fotky s batohem dennodenně, ještě více podpořit. Všichni uživatelé mohou nyní sdílet své příspěvky inspirované batohem Kånken pomocí hashtagu #kankenart. Autoři šesti nejlepších fotografií pak získají batoh z kolekce pro podzim a zimu 2017 a jejich vítězný příspěvek bude vystaven ve značkových prodejnách Fjällräven v Amsterdamu, Oslu a Hongkongu.

Zdroj fotografií: PR, Instagram

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
13.4.2017