Get the Chiara Ferragni look

9.11.2016

Chiara Ferragni se svým blogem The Blonde Salad letos už podruhé v řadě obsadila první příčku v žebříčku nejvlivnějších blogerek světa. Její italský šmrnc si oblíbily miliony fanoušků. Chiara má za sebou dokonce už i dvě titulky magazínu Vogue a ze svého jména udělala světově proslulou značku. Na blog mimo outfity postuje i fotky ze svých cest, večírků a všech velkolepých módních akcí, kterých se účastní. Točí se prostě přímo uprostřed módního dění a právě proto jsme se rozhodli se od ní inspirovat. S napodobením jejích outfitů jednoduše nemůžete šlápnout vedle. Co podle nejlepší blogerky světa právě letí?

ZŮSTAŇTE V TEPLE

Chlupaté kabáty. Ty jsou už delší dobu jedním z nejsledovanějších hráčů na módní scéně. Pokud ještě žádný nemáte, rozhodně si pro jeden do PALLADIA skočte. Jsou totiž skvělým důkazem toho, že styl a teplo se nevylučují. Jen málo který kabát vás tak zahřeje, jako právě ten chlupatý. Chiara skvěle rozbila tmavý zimní look oranžovou kabelkou. Výrazných doplňků se rozhodně nebojte ani v zimě. Právě naopak dodají vašemu outfitu ten pravý šmrnc. Hitem poslední doby je také chlupatý pompom, který si připnete na kabelku. V PALLADIU na vás čekají pompomy různých barev například v  Tally Weijl.

1

Kabát, MANGO (patro +1). Kalhoty a boty, TOPSHOP (patro +1). Chlupatý pom pom na kabelku, Tally Weijl, (patro -1). Kabelka, Guess (patro +1).

VE STYLU FRANCOUZSKÉ ELEGANCE

Buďte i v sychravém počasí za dámu. Stačí k tomu jeden jediný doplněk, kterým okamžitě povýšíte jakýkoliv outfit na elegantní módní kombinaci. A tím doplňkem není nic jiného, než klobouk. Ten vypadá skvěle ve společnosti béžového kabátu, který patří k nejžádanějším stálicím podzimní módy. A čím letos podzimní looky ozvláštnit? Rozhodně lakovanými kotníčkovými kozačkami! S tímto materiálem na podzim nešlápnete vedle.

aqaq

Kalhoty, klobouk, kabelka, TOPSHOP (patro +1). Boty, MANGO (patro +1). Kabát,  H&M (patro -1, 0).

CRAZY VESELÝ LOOK

Že svetrům s potisky a veselým barvám s létem neodzvonilo, nám Chiara dokazuje nejedním outfitem. Pokud vás záplava nudných šedých a khaki svetrů už nudí, nebojte se rozzářit svůj look nějakým hravějším. V TOPSHOPU na vás už čeká pár kousků s vánočními motivy. A že je čepice jen nutným doplňkem, který v zimě potřebujeme, aby nám neumrzly uši? To už dávno neplatí! Právě naopak, čepice může být to, co váš look dotáhne k naprosté dokonalosti. Například v H&M pořídíte cool čepice s očima, se kterou budete zářit i v tom nejnevlídnějším počasí.

3

Čepice, H&M(patro -1, 0). Kabát, kalhoty a svetr, TOPSHOP (patro +1). Kabelka,  Michael Kors a Pinko (patro +1).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat
7.11.2014
Od Petera