Originální líčení na večírek

11.12.2019

Přemýšlíte nad originálním líčením na ples nebo večírek? Máme pro vás několik tipů inspirovaných módními přehlídkami těch nejprestižnějších značek. Je zvykem, že čím divočejší večírek, tím třpytivější líčení. Proto v našich inspiracích nechybí ani tato zářivá varianta. Jestli to ale není váš styl, našli jsme i něco rockového, barevného a… přirozeného! 


Dries van Noten

Dries van Noten představil hned dvě varianty třpytivého líčení. Tou první byly flitry nanesené místo očního stínu až k obočí, i podél spodní linie řas. Anebo můžete nanést řasenku v několika vrstvách, a ještě než zaschne, poprašte řasy glitry. Váš pohled bude nepřehlédnutelný, protože každé mrknutí bude zlehka odrážet světlo.

Sypký pigment Sized To Go Kitschmas, oční stíny Dazzleshadow Liquid Stars In My Eyes a glitry Glitter Gold Hologram a Silver Hologram, M.A.C Cosmetics (patro –1). Extrémně prodlužující řasenka Butterfly wings mascara, Dermacol (patro –2). Třpytky NYX Face & Body Glitter, DOUGLAS (patro –1). Oční stíny  Dazzleshadow Shine De-Li, M.A.C Cosmetics (patro –1). Řasenka pro maximální objem a délku řas Feel Stronger, Yves Rocher (patro 0).


Louis Vuitton

Zkuste černé kočičí linky trochu jinak. Protáhněte je směrem ke spánkům více než obvykle, a naopak uberte na jejich začátku – tužkou či tekutou linkou začněte kreslit až ve druhé třetině horního víčka. U Louis Vuitton se vrátili do 90. let, a tak linky doplnili tmavou matnou rtěnkou a navzdory všem trendům posledních let i matnou pletí.

Zmatňující make-up pro bezchybnou pleť Super Mat, Yves Rocher (patro 0). Oční linky Liquid Eye Liner Boot Black, M.A.C Cosmetics (patro –1). Oční linky Make Me Happy My Graphic Kohl Pencil 01, Marionnaud Perfumeries (patro –2). Rtěnka Lipstick Ruby Woo, M.A.C Cosmetics (patro –1). Rtěnka Korres Lipstick Morello Matte Chilli, Profimed (patro –2).


Carolina Herrera

Večírek je ideální příležitostí, kdy vyzkoušet něco, na co byste si jindy netroufla. A protože to obvykle nenosíte, bylo by dobré, aby šlo o líčení jednoduché na aplikaci. Mrkněte na styl Caroliny Herrery. Anebo na seriál Euforie. Sytě barevné stíny naneste zdánlivě ledabyle, vlastně jen jako nepravidelné pruhy. Na každém oku musí být rozetřené stejně. Oranžovou můžete vyměnit za modrou nebo třeba neonově zelenou.

Mono pudrové oční stíny Couleurs Nature, Yves Rocher (patro 0). Paletka očních stínů Art Library: It’s Designer, M.A.C Cosmetics (patro –1). Paletka očních stínů NYX Ultimate Edit Warm Neutrals Nr. 2, DOUGLAS (patro –1).


Tom Ford

Máte ráda klasické kouřové líčení? Zkuste ho tentokrát v jiné barvě. Pokud si troufnete, krásně bude vypadat v lahvově zelené, petrolejové, ale i červené. Jestli je to na vás trochu moc, zkuste to jako modelky na přehlídce Toma Forda, které měly oči ozdobené několika odstíny hnědé. Celé oko jim pak ještě vizážista orámoval tenkou černou linkou.

Paletka očních stínů a báze Vivid Earth Eye Palette, SEPHORA (patro 0). Oční stíny Giorgio Armani Eyes To Kill Quads Incognito, DOUGLAS (patro –1). Štětec na oční stíny Eyeshadow Brush, SEPHORA (patro 0). Oční linky Make Me Happy My Graphic Liner 01, Marionnaud Perfumeries (patro –2). Paletka očních stínů Art Library: Flame-Boyant, M.A.C Cosmetics (patro –1). Paletka očních stínů 5 Couleurs Dior, DOUGLAS (patro –1). Paletka očních stínů Eyeshadow palette matt and pearl no. 2, Dermacol (patro –2).

Zdenka
Mohlo by vás zajímat