Zpátky do práce

2.9.2013

Zpátky z New Yorku, z Londýna, od moře, od babiček…? Prázdniny jsou nenávratně pryč, naše redakce je zase kompletní a znamená to jediné: zpátky do práce!

 
Sešly jsme se nad redakčními plány přímo v centru dění, v PALLADIU – tentokrát v kavárně Starbucks. Dvojité osvěžení, jedno s limetami, druhé se šlehačkou, a jeden horký čaj k tomu.  Sandra na začátek tématicky vytáhla knížku „Konec prokrastinace“ od Petra Ludwiga (aktuálně dostupná v Knihkupectví PALLADIUM) a ačkoliv jsme se nad jejím pročítáním trochu pozastavily a maily musely počkat, doporučila bych ji snad každému.

back3

(Macbook Air 11′, PQi Airbank externí disk, obojí iStyle; zápisníky, Knihkupectví PALLADIUM; ledová čokoláda, Starbucks)

 

back1

(Magazín Forbes, Relay; kniha ‚Konec Prokrastinace‘, tužka se vzorem, obojí Knihkupectví PALLADIUM; kryt na iPhone se stojánkem, handsfree, obojí iStyle; English breakfast tea, Starbucks)

 
Evidentně si rády věci usnadňujeme. Zatímco já se chlubila kromě nového iPhonu i novým krytem, který mi dělá radost, protože je geniální a díky stylovému stojánku naučí i muže zvládat více věcí najednou (např. telefonáty s přáteli dohromady s projížděním nabídek obchodů současně – i když to se pánů asi netýká) + ušetří čas i ruce, Sandra se pochlubila roztomilým londýnským obalem na svůj ještě roztomilejší iPad mini, kam si vše hbitě zapisovala stylusem značky Adonit (vše dostupné v iStyle). Já mám raději vše černobíle a na papíře, takže i když jsem s sebou měla Macbook Air, tipy k článkům do budoucna jsem zapisovala do své nesčetné sbírky zápisníků. V Knihkupectví PALLADIUM je jich celá fůra a New York si teď stále nosím v kapse. I na leváky se konečně začalo myslet, Maped Visio Pen skvěle zvládá i moje doplňující malůvky v každém rohu stránky. K počítači jakéhokoliv typu doporučuji také externí hardisk PQi AirBank (aktuálně v iStyle). Nevím jak vy, ale já dráty ztrácím, případně o ně zakopávám. U PQi Airbank to nehrozí, je bezdrátový a zároveň dokáže posloužit jako takový malý cestovní modem. Vejdou se do něj i vaše fotky z dovolené, i všechny pracovní dokumenty a vše si můžete zobrazit i na počítači, i na mobilu, i na tabletu… Zkrátka na čem si zamanete. Co je malé, to je šikovné, já to říkám pořád!

 

back2

 

(Kniha ’52 změn‘, zápisníky, tužka se vzorem, vše Knihkupectví PALLADIUM; iPad mini, obal na iPad, stylus Adonit, iStyle; limetová voda, Starbucks)

 
Máte také nějakou svoji vychytávku? A jste připraveni se do toho pořádně pracovně opřít? Podělte se s námi o vaše zážitky z dovolené i z kanceláře v komentářích!

Adéla
Mohlo by vás zajímat