Mall Style 8

3.12.2013

V prosincovém vydání Mall Style jsme pro vás ulovili to nejlepší ze stylově oblečených návštěvníků PALLADIA. Mrazivé počasí nesmazalo úsměvy a mnohé outfity září barvami.

IMG_3202 copy

Než na jaře vykvetou nové, pojďme ukázat květiny alespoň na oblečení. Vzorované legíny doplňte teplým plyšovým kožíškem. Na slečně nás zaujaly sluneční brýle (byla dnes optimistická se slunečními paprsky) a také nenápadně vykukující flitrovaný svršek.

IMG_3185 copy

Jestli někdo vyhrál stylovou válku s mrazem, je to tato slečna. Obrovská hřejivá šála a zateplená ocelově modrá parka skvěle ladí s tzv. „plísňáky“. Zimní boty s kožešinkou jsou pohodlné a hlavně praktické, protože se nezaleknou ani čerstvě napadnutého sněhu.

IMG_3189 copy

Pro milovnice folklórních vzorů je naprostá „must-have“ široká tmavá šála s výšivkou. Líbí se nám hlavně, jak z pod kabátu nenápadně vykukuje žlutý svetr, který celý outfit prosvětluje a dává mu, jak se říká, šmrnc. U vysokých kozaček ve světlé barvě se často balancuje na hraně vkusnosti, ale slečna na fotce to s přehledem ustála a mohla by se stát ledaskomu inspirací.

IMG_3197 copy

Tartanový šátek, kožený křivák i čepice ve stylu beanie – připomíná vám to něco? Minule jste si mohli v naší fotostory přečíst o stylu grunge, tady máte názornou ukázku z běžného života. K hubené postavě skvěle padnou úzké džíny a krásné kožené polobotky v hnědé barvě. Kdybychom muže na obrázku nepotkali v PALLADIU, pravděpodobně bychom si ho představovali na koncertě nějaké punkrockové kapely.

IMG_3203 copy

Monochromatický outift v černé ještě nemusí být nudný. Nebojte se ani, že budete vypadat, jako byste šli na pohřeb. Kombinací různých textur, materiálů, střihů a tvarů docílíme toho, že se černá plocha jednoduše „rozbije“. Nápaditě pak působí detaily na botech nebo na límečku od košile. Slečna má v tmavé sladěné dokonce nehty!

IMG_3200 copy

Že na barvy není třeba úřes zimu zanevírat, ukazuje také tento muž na fotce. Hořčicově žlutá péřovka dostatečně zahřeje a oživí neutrální tóny zbytku outfitu. S šedomodrými kalhotami se přitom výborně doplňuje. A kdyby začalo sněžit, místo čepice můžete využít praktickou kapuci.

IMG_3183 copy

Černobílá má nekonečné kombinace a vždycky se s ní dá udělat paráda. Vzorované kalhoty doplněné jen černým vrškem vypadají elegantně a dohromady s perlovým náhrdelníkem se hodí i na večerní mecheche. Stačí vyměnit pohodlné boty na běhání po obchodech za lodičky. A rudé nehty jsou samozřejmost!

 

IMG_3180 copy

Vlastní styl si každý z nás vytváří během celého života. Postupem času přicházíme na to, co sedí naší osobnosti, jaké barvy se k nám hodí a na který kousek ze šatníku nedáme nikdy dopustit. Paní s elegatním krémovým baretem přesně věděla, co jí sluší. Kombinaci různých materiálů v černé rozzářila pastelovým šálem, který háže „zdravé“ růžové odlesky na tváře, což se v zimě, kdy je naše pleť přirozeně pobledlá, učitě hodí 🙂 vše doplnila koženými černými „oxfordkami“ a vyrazila na nákupy. Chválíme!

Thea
Mohlo by vás zajímat