Hailey Baldwin – modelka, která určuje trendy

17.4.2018

Když se narodíte jako dlouhonohá blonďatá bohyně, která má navíc za tátu slavného herce Stephena Baldwina, máte o slávu v podstatě postaráno. Hailey svým street stylem ale každý den dokazuje, že si status módní ikony rozhodně zaslouží.


# Sportovní žluťásek

Mladá modelka a televizní hvězda se nebojí být vidět. S oblibou si obléká výrazné kousky, které buď odhalují její vypracované tělo, nebo zaujmou nepřehlédnutelnými barvami. Žlutá mikina je stylová a navíc úžasně pohodlná. V podobném outfitu proto můžete vyrazit na víkend na chatu, ale i na casual pátek do práce nebo do školy. Velké sluneční brýle jsou tečkou za závěr, která nechybí v žádném hvězdném modelu.

Černé džíny a žlutá mikina, H&M (patro –1, 0). Brýle, Ray-Ban, Eiffel optic (patro 0). Tenisky, adidas Concept Store (patro 0).

# Khaki rebelka

Jakmile sluníčko nabere trochu sil, je doslova módní nezbytností vytáhnout z šatníku rockerské roztrhané džíny. Pokud chcete vypadat jako drsňačka, co se s trendy ani ničím jiným nemazlí, pořiďte si overzise triko, které můžete libovolně vrstvit. Podobný model noste s kozačkami nebo bílými teniskami.

Džíny, khaki tričko, MANGO (patro +1). Kabelka, Michael Kors, FADE (patro +1). Bílé triko, H&M (patro –1, 0). Kozačky, CCC  (patro -2). 

# Kostky jsou vrženy

Šedá kostka je už od podzimu minulého roku trendem číslo jedna! Už dávno neplatí, že tento potisk a elegantní saka patří jen do kanceláře. Pokud zkombinujete klasickou kostku s originálními střihy a doplňky, vykouzlíte sexy model hodný ulic metropolí. K šedé kostce vypadají skvěle i syté odstíny červené, žluté nebo modré.

KozačkyBaťa (patro –1). Šaty a kabát, MANGO (patro +1). Kabelka a brýle, Lindex (patro 0). Sako, Calvin Klein (patro +1).

 

Foto: Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat