Zimní nakupování

16.12.2013

Vyložme si karty na stůl – nakupování jednoduše milujeme všichni. A zrovna PALLADIUM je při cestě vždycky – cestou ze školy, na úřad, k doktorovi, na koncert. Před Vánoci zas zjišťujeme, že tu máme všechno na jednom místě – hračkářství, drogerii a parfumerie, vína a jiné alkoholy, zážitky, lékárnu, šperky a hodinky, prádlo a samozřejmě spoustu obchodů s oblečením. V zimě je ale o něco ošemetnější se obléct než v létě – to si na sebe vezmete baleríny a šaty, popřípadě triko a džíny a hurá nakupovat. Ve studenějších měsících člověk ale musí vrstvit a vrstvit (nebo si jednoduše obléct něco opravdu teplého), aby neumrzl.

 

Adéla si na sebe vzala tmavě modrý svetr z ESPRITu, odkud má i toto krásné modro-zelené kostkované sako, protože kostky teď v zimě jedou. Jednoduché džíny z Reserved lehce při zkoušení sundáte i nandáte a v obchodech si k nim rovnou můžete zkoušet všelijaké jiné vršky a boty, protože džíny unosíte vždycky. Kabáty v barvě velbloudí srsti letos poráží černou a ten Adélky najdete v Tom Tailor – stejně jako šedou čepici (nebojte, mají spoustu barev!), kterou zamaskujete rozcuchané vlasy po všem tom svlékání a oblékání triček a svetrů. Ideální jsou buď zcela rovné boty nebo tyto chlupaté kozačky na nízkém podpatku z H&M, ve kterých bez problémů projdete celé PALLADIUM nejméně třikrát. Pokud vám i přes všechnu tu zimní výbavu bude stejně zima, zahřejte se Toffee Nut Latte ze Starbucks, které chutná jako vaše nejoblíbenější sladké karamelky. Mňam!

 

zima-5 zima-1

 

Sandra ví, že zimní nakupování s sebou obnáší jak spoustu chození, tak i spoustu převlékání a nošení tašek. Aby nebyla moc uchozená, zvolila vysoké kozačky nad kolena z H&M, které mají vzadu gumu, takže je nazujete za dvě vteřiny, a zároveň vám zahřejou lýtka a holeně. Šedou bundu s velkým límcem a spoustou kapes z Levi’s oceníte obzvlášť proto, že si nemusíte brát kabelku. Kartu a peníze dáte do kapes, mobil také – a víc na nákupy ani nepotřebujete! Co se týká nutného převlékání v kabinkách, nic na nákupy nevyužijete víc než svetrošaty z ESPRITukteré se vyrábí i v šedé a tmavě modré, barvu necháme na vás. A pokud by vám i s tímto zimním arzenálem byla třeskutá zima, skočte si pro Vánoční perníčkové latte do Starbucksvěřte nebo ne, vrátí se vám všechny vaše dětské vzpomínky spolu s vůní babiččiných perníčků.

 

zima-4 zima-3 zima-2

Sandra
Mohlo by vás zajímat