Džíny pro každou postavu

13.2.2015

Modré kalhoty, nebo-li džíny, jsou naprosto nepostradatelnou součástí šatníku každé ženy. Jenomže ne vždy je úplně jednoduché sehnat takové rifle, které perfektně drží, mají ideální barvu, tvar a střih. Navíc každý člověk má jiné preference. Jeden nosí džíny bokové, jiný ocení vysoký pas. Někomu sluší moderní úzké „roury”, druhý preferuje střih do zvonu. Ukážeme vám střihy, které jsou trendy a hlavně, které vám budou slušet!

IMG_43061

Kdo říká, že džíny musí být nuda? Chcete vypadat jinak a máte dobrou náladu? Pak zvolte veselé džíny, co takhle nějaké s barevnými obrázky? Podobné se objevily na světových molech, zamilovaly si je světové celebrity i modelky. K podobným modelům pak zvolte jednoduchý svršek, šedý nebo bílý svetřík či top, bude ideální. Protože jsou obrázky barevné a džíny veselé, můžete si vyhrát s doplňky a k džínám zvolit barevné boty nebo kabelku. Zapomeňte na staré trendy, barva bot vám s taškou ladit rozhodně nemusí. Pokud chcete opticky prodloužit nohy, pak ohrňte spodní nohavice, aby šlo vidět alespoň malinko holé kůže. Nebojte se ani zvýšeného pasu, působí to mnohem víc chic a nenachladnou vám ledviny. Džíny s potiskem se hodí pro ženy, které chtějí odvést pozornost od horních partií těla, jako je oblast bříška či dekoltu.

IMG_4317
Svetr – Promod (patro 0), taška – RESERVED (patro 0), džíny a kabát – Marks & Spencer (patro 0, 1), boty – Office Shoes (patro -1)

 

Uvolněné a super stylové, to jsou boyfriend džíny. Mladistvou variantou jsou volnější džíny se sníženým sedem. Dokáží velmi dobře zamaskovat širší stehna, zároveň se ale hodí spíše pro užší boky. Ideální postava je tedy ta typu sportovkyně. Boyfriend džíny se nosí zásadně ohrnuté nad kotníkem. Obecně boyfriendy sedí spíše štíhlejším postavám nebo těm, které mají jen pár kilo navíc. Boyfriendy by měly být na bocích volnější.

IMG_5546

IMG_5576
Kabát a džíny- TOPSHOP (patro 1), košile – RESERVED (patro 0), kabelka – Marks & Spencer (patro 0, 1), boty – Baťa (patro -1)

 

Džíny jsou základem každého šatníku a pokud vám chybí šedé, pak se rozběhněte do obchodu a nějaké si ulovte. Ptáte se proč? Šedé rifle se dají nosit ke všemu a jsou vážně trendy. Věřte nám, že si je zamilujete ihned, jak si je oblečete. Nosí se skinny, nebojte se kratší délky, a sexy jsou také ty se zipy, které jsou praktické pro ženy s širšími lýtky. Šedé skinny budou vypadat skvěle s bílým tričkem a kotníčkovými botami, toto combo se stane vaším oblíbeným denním outfitem. Ale pokud rády experimentujete, pak zapojte barvy a vzory.  Co takhle červená, modrá, trendy světlé růžová nebo oblíbená velbloudí? Všechny se k šedé hodí. Co se vzorů týče, nebojte se flitrů ani zvířecích motivů, tady však pamatujte na heslo, že všeho s mírou…

aaaa
Klobouk – C&A (patro -1, 0), taška – RESERVED (patro 0), kabát – pietro filipi (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)džíny – H&M (patro -1, 0)

 

Černé skinny pro prodloužení a zúžení nohou. Super úzký střih džín je v posledních letech nejoblíbenější. Ve vhodně zvoleném provedení dokáže opticky prodloužit postavu a zeštíhlit nohy. Skvěle funguje 7/8 délka, která nohy ještě lépe prodlouží. Ideální je právě pro ženy s kratšíma nohama nebo pro ty celkově drobné. Skinny džíny by měly dokonale obepínat postavu, vyberte si proto ty z kvalitního strečového denimu. Důležitá je ale celková souměrnost. Pokud se nebojíte nových střihů, zvolte ty s dírou na kolenech, je to hit letošní sezóny.

IMG_5608

IMG_5633
Svetr – Promod (patro 0), džíny- TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)

 

Mít v šatníku alespoň jedny modré kvalitní džíny, které vám padnou jako druhá kůže je základ. Věřte, že najít takové může být dlouhý boj. Pokud do riflí budete investovat více peněz, pak zvolte tmavší barvu. Pozor na správné vyšisování, opticky může ubrat i přidat kila, takže by mělo být na správných místech. Dnešní střihy riflí umí dokonce zúžit stehna a zvednout zadek, záleží, co všechno od nich očekáváte. Ty s nižším pasem ocení hlavně mladší ročníky, ty super nízké se však už nenosí. Úzké džíny nebo-li slimky prodlouží nohy, působí elegantně a můžete je nosit téměř kamkoli!

IMG_5582

IMG_5590
Džíny – Calvin Klein (patro 1), kabát – MANGO (patro 1), svetr – F&F (patro 1), boty – H&M (patro -1, 0)

 

Bílá barva rozhodně nepatří pouze k létu. Bílé džíny lze nosit i v zimě, dokonce je můžete nosit bez ohledu na počasí i sezónu. Navíc se bílá barva letos opět vrátila na výsluní. Zkuste své oblíbené bílé džíny zkombinovat s elegantním kabátkem a okovanými doplňky. Mix různých stylů je trendy! Při skládání outfitu se nemusíte bát převahy bílé barvy. Klidně oblékněte k bílým džínám bílý svetr a doplňte je o šedý kabát či doplňky. Dejte ale pozor, bílá barva a skinny džíny jsou určeny pro štíhlejší slečny.

IMG_5710

IMG_5717
Top – C&A (patro -1, 0), džíny – Levi’s (patro -1), kabát – Marks & Spencer (patro 0, 1), boty – H&M (patro -1, 0)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat