Se správnými doplňky si kolo užijete ještě víc!

6.8.2020

Ať už trávíte prázdninové měsíce ve městě nebo v přírodě, využijte kolo jako jeden z hlavních dopravních prostředků. Uděláte něco pro své zdraví, nezaseknete se v dopravní zácpě a navíc – je to stylovka! S těmi správnými doplňky si kolo užijete o to víc.


Ona v přírodě

Na rozdíl od městského popojíždění, na delší trasy se určitě vyplatí investice do funkčního oblečení. Základ jsou cyklistické šortky s kvalitní cyklistickou vložkou (nebojte, dělají se v různých střizích, takže si každá vybere takové, které lichotí právě její postavě) a určitě nepodceňte ani sportovní podprsenku, která vám nejen zpevní vaše přednosti, ale zároveň ji v horkých dnech můžete využít i místo topu. Rozhodně nevyjíždějte bez helmy!

Tílko, Under Armour Brand House (patro 0); cyklodres, ALPINE PRO (patro –2); hodinky Lotus SmarTime, Festina (patro -2 ); sportovní bunda, A3 SPORT (patro -2); kraťasy, Under Armour Brand House (patro 0); ponožky, H&M (patro -1, 0); tenisky, Under Armour Brand House (patro 0); sportovní podprsenka, H&M (patro -1, 0)


Ona ve městě

Jsou ženy, které vysoké podpatky nesundávají ani při jízdě na kole. Expertky v tomto oboru jsou Pařížanky. Ty totiž na kole jezdí i na přehlídky v rámci fashion weeků a s outfitem, který by měly přizpůsobit cyklistice, si hlavu rozhodně nelámou. Náš tip je pořídit si kolo s košíkem, svou kabelku, notebook i podpatky tak skvěle uvezete. Ve městě na kole se nemusíte vzdávat ani sukně. Jen si dejte pozor na délku, aby se vám nezamotala do řetězu, a volte spíše vzdušný střih.

Top, RESERVED (patro 0);  brýle, Levi’s (patro -1); ponožky, Calzedonia (patro 0); kraťasy, RESERVED (patro 0); svetr, Lindex (patro 0); sandále, MOHITO (patro 1); kabelka, Levi’s (patro -1)


On v přírodě

Zarytí sportovci i takzvaní hobíci mají jedno společné. Jakmile vyjedou, chtějí si dát do těla. Proto by měli sáhnout po výbavě, která jim jejich sportovní zážitek jenom umocní. Základem jsou pohodlné cyklistické šortky a funkční triko, které odvádí pot. V létě byste navíc neměli podceňovat sílu slunečních paprsků, takže kromě zásoby tekutin si na cestu přibalte i opalovací krém a sluneční brýle, které vám padnou skvěle i pod helmu a nebudou nikde tlačit.

 

Bunda, H&M (patro -1, 0); cyklodres, ALPINE PRO (patro –2); cyklokraťasy, ALPINE PRO (patro –2); sportovní tenisky, CCC (patro -2); ledvinka, H&M (patro -1, 0)


On ve městě

Pokud nepatříte k těm sportovcům, kteří i ve městě oblékají cyklistický dres a na svém vytuněném kole jezdí do práce v rámci tréninku, ale chcete si jen zpestřit den a místo v MHD nebo autě se projet na čerstvém vzduchu, nepotřebujete žádnou speciální výbavu. Jen si s sebou vezměte náhradní triko nebo košili, kdybyste přece jen museli šlápnout do pedálů a při jízdě se zapotili. A pozor na širší nohavice! Zkušení cyklisti mají nohavici na straně řetězu ohrnutou tak, aby se nemohla zamotat. Je to nejen praktické, ale navíc i stylové.

Tričko, ESPRIT (patro 1); polobotky, CCC (patro -2); brýle, RESERVED (patro 0); béžové kalhoty, Levi’s (patro -1); zelené tričko, H&M (patro -1, 0); taška, Baťa (patro -1); bílé tenisky, Levi’s (patro -1)

 


 

Karolína
Mohlo by vás zajímat