Letos na vánočním večírku zazáříte! Jak? Třeba jako…

6.12.2016

Buďte na svátečních večírcích za hvězdu! Okoukejte styl nejslavnějších hereček, zpěvaček a modelek současnosti a oslňte všechny přítomné svým dokonalým účesem a make-upem. Vsadíte na vintage rty podle Taylor Swift, rockerský look Cary Delevigne, nebo nedáte dopustit na ležérní vzhled oblíbené Jennifer Lawrence?

TAYLOR SWIFT

# Rudé rty a retro vlny

Nejlépe vydělávající zpěvačka světa vsází na jednoduchost a ženskou eleganci. Nedá proto dopustit na klasickou rudou rtěnku, oči zvýrazněné tekutou černou linkou a jemné retro vlny. Pokud chcete mít stejně dokonalý make-up jako Taylor, nezapomeňte tvář sjednotit světlejším BB krémem, rty před aplikací rudého odstínu zhydratujte balzámem a kočičí linku si pořádně nacvičte. Jedině tak vznikne perfektní look, který nikdy nevyjde z módy. Co se vlasů týče, nosí zpěvačka už několikátý rok delší mikádo, které si nechá natáčet na širší kvalitní kulmu.

11 111

 

1) Řasenka, Lancôme, Douglas,(patro -1). 2) Rtěnka, M•A•C Cosmetics (patro +1). 3) Tužka na oči, Rimmel London, dm drogerie markt (patro -2). 4) Kulma na vlasy Philips, EURONICS (patro +2).

CARA DELEVINGE

# Pohodová rockerka

Populární modelka se s etiketou nikdy moc nemazlila. I na luxusní party proto vyráží s ledabylým účesem a sexy kouřovým pohledem. Pokud se chcete Carou inspirovat, soustřeďte pozornost hlavně na oči. Naneste na pohyblivé víčko i spodní linii řas hnědý stín, k vnějšímu koutku oka tmavě hnědý stín a celé oko obkreslete černou linkou. Linku poté štětečkem rozmažte do ztracena a pusu zvýrazněte rtěnkou v přirozeném tónu. Vlasy můžete nechat rovné nebo je natočte na silnou kulmu a na závěr zdrsněte suchým šamponem.

22

 

222

 

Suchý šampon, batiste, Douglas (patro -1). Tužka na oči, Miss Sporty, dm drogerie markt (patro -2). Paletka očních stínů, Urban Decay, Parfumerii SEPHORA (patro 0). Rtěnka, Rimmel London, dm drogerie markt (patro -2).

JENNIFER LAWRENCE

# Ležérní sympaťanda

Ne nadarmo si tahle dvacetišestiletá herečka zasloužila Oskara za nejlepší ženský herecký výkon. Její vystupování, hraní i vzhled je totiž přirozený a originální. Podobného looku docílíte poměrně snadno. Stačí pleť rozzářit BB krémem, tvář lehce vykonturovat bronzerem, tvářenkou a rozjasňovačem a rty zjemnit růžovým leskem. Oči vystínujte světlejším fialovým stínem a na horní linii řas namalujte tenkou černou linku. Jennifer nosí vlasy přirozeně zvlněné, pokud vám proto příroda jemné lokny nenadělila, snadno si dopomůžete širší kulmou. A co je nejdůležitější? Kromě zlatavé kadeře i úsměv na tváři!

 

33

 

333

 

1) BB krém, Yves Rocher (patro -2). 2) Paletka na konturování obličeje, Rimmel London, dm drogerie markt (patro -2). 3) Kulma na vlasy, Rowenta, EURONICS (patro +2). 4) Lesk na rty, Estée Lauder, Parfumerie SEPHORA (patro 0).

 

Foto: Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
31.7.2015
Od Petera