Troufnete si na odvážné jarní kousky z přehlídkových mol?

7.3.2018

Světoví návrháři si na jaro přichystali kupu nové inspirace. Stejně jako každý rok se i letos můžete těšit na záplavu květinových vzorů. Na výsluní se také stále drží hravé výšivky, které se nosí na oblečení, botách i kabelkách. Víte ale, s jakými módními novinkami budete vážně IN?


Midi délka

Zapomeňte na dívčí minisukni a dejte šanci elegantnější midi délce. Pokud jste menšího vzrůstu, vyhněte se střihům, které končí až u kotníků a pořiďte si raději sukni nebo šaty lehce pod kolena. Máte-li dlouhé nohy jako žirafa, budete extra stylová v ženském kousku v midi délce skombinovaným se sportovními teniskami. Do módy se ale vrací i smyslná ženskost. V jehlových podpatcích a vlajících šatech vám žádný muž neodolá!

Pruhovaná sukně, H&M (patro –1, 0). Žluté a zelené šaty, TOPSHOP (patro +1). Růžová a květinová sukně, MANGO (patro +1).

Ultra violet

Jako každý rok experti z Pantone institutu vyhlásili designovou barvu roku. Zatímco roku 2017 vládla trávově zelená, letos se můžete těšit na spirituální ostře fialovou. Pokud je pro vás ultra violet příliš silná káva, určitě si zamilujete tóny levandule a šeříku. Dobrou zprávou je, že jak brunetky, tak blondýnky si najdou svůj ideální odstín.

Svetr a mikina, H&M (patro –1, 0). Blůza a kabelka, MAX&Co. (patro +1). Batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Šperky, PANDORA (patro +1).

Výrazné tóny

Že k jaru patří něžné kytičky a jemné pastelové tóny? Vedle s jarními stálicemi určitě nešlápnete, ale pokud chcete být módní znalkyní, sáhněte raději po sytější barevné paletě. Nezapomeňte, že přehlídky jsou pouze inspirací. Proto se nemusíte obléknout do zářivých outfitů hned od hlavy až k patě. Vystačíte si s jedním výrazným kouskem nebo nepřehlédnutelným doplňkem, který váš outfit 100% rozzáří.

Svetr a fialové kalhoty, TOPSHOP (patro +1). Modrý křivák a zelená kabelka, MANGO (patro +1). Červený kabát, Lindex (patro 0).

Foto: Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
24.5.2016
Od Kláry
11.9.2013
Od Sandry