Zdravě se dá jíst i chutně! Přesvěčí vás o tom nová UGO Salaterie

1.6.2017

UGO Salaterie je fast casual restaurace, kde se najíte zdravě, rychle a především chutně po celý den (od 8 do 23 h). Najdete tu drinky, jídla i zmrzlinu z čerstvého ovoce a zeleniny. Konečně nemusíte váhat, co si dát k jídlu, když vás hlad zastihne na nákupech a vy se chcete zdravě najíst. UGO Salaterie v PALLADIU, kterou od konce května najdete na patře +2, je největší UGO Salaterií v Praze a vybere si v ní opravdu každý! Protože zdravě se dá jíst i chutně. Nevěříte?

SALÁTEM ZA LEHČÍ ŽIVOT

Jak už název Salaterie napovídá, hlavní roli v menu hrají saláty. UGO Salaterie jsou restaurace konceptu fast casual, tedy takové, kde jsou jídla připravovaná z kvalitních čerstvých surovin. A co může být čerstvějšího než před očima připravované saláty? A to ne jen tak ledajaké. Nečekejte nudně nakrájenou zeleninu zakapanou olejem. Každý salát na menu je originál, který si jinde nedáte. V nové nabídce najdete třeba salát s hovězími líčky pro hladové, lehoučký salát s pečeným kozím sýrem a marinovanou řepou nebo zákaznický hit farmářský salát s grilovanými brambory, kuřetem a kukuřicí.

A pokud máte chuť na něco teplého, tak na menu najdete i teplá jídla jako třeba grilované kuřecí s arašídovou omáčkou nebo jemné kari s hráškovými lusky. A na malý hlad se denně mění nabídka od základu vařených polévek.

OVOCNOU ŠŤÁVU NEBO EXTRA SMOOTHIE?

A jak už je v UGO zvykem, můžete se občerstvit fresh nápoji, které obsluha připravuje přímo před vašima očima. K pití si můžete dát šťávy. To jsou nápoje z odstředěného ovoce a zeleniny všeho druhu, které jsou ideální pro osvěžení a doplnění vitamínů. Vyberte si buď čistě ovocné nebo zeleninovo-ovocné.

Nebo vyzkoušejte oblíbená smoothies. Jedná se o sytější variantu drinků, protože obsahují i rozmixované ingredience. Smoothies dělíme na ovocné, speciální (obohacené o superpotraviny) a proteinové (s rostlinným proteinem).

Do všech nápojů si nově můžete přidat “extras”, speciální zdravé ingredience, které si vybíráte podle svých potřeb. Například hráškový protein ocení sportovci či vegetariáni, chilli podpoří trávení a spirulina povzbudí. 

V UGU SE NAJÍ KAŽDÝ A KDYKOLIV

To ale není zdaleka všechno. V chladicích boxech najdete dále lehké snídaně, svačinky, saláty v praktických krabičkách nebo třeba quiche, které si můžete vzít i s sebou. Není ale nad to zakončit příjemně den, a tak vám doporučujem, abyste ten svůj zakončili dobrou večeří právě v UGO Salaterii. Salaterie je otevřena až do 23 hodin.

Fotografie: UGO PR

 

Klára
Mohlo by vás zajímat