Víme, kam pro ty nejvoňavější dárky!

21.12.2015

Ještě vám chybí pod stromeček nějaká maličkost pro vaši kamarádku, přítelkyni, sestru, mámu nebo třeba kolegyni? Víte, který obchod v PALLADIU je ten nejvoňavější a plný těch nejbarevnějších dárků? V dnešním článku vám ukážu hotové království pro všechny holky. Jak velké, tak ty malé.

Pokud vaší pozornosti doposud unikala prodejna Lush (patro 0), která zavoní ještě dříve, než do ní vstoupíte, zbystřete. Kosmetika Lush je vždy čerstvá a ručně vyráběná, navíc je vytvořená absolutně bez testování na zvířatech.

Co všechno v prodejně najdete? Mýdla, koupelové bomby, tuhé pěny, krémy, mléka, peelingy i šampony… prostě všechny věci, které vám udělají radost v koupelně. Najdete jich v obchodě tolik, že nebudete vědět, kam se dříve podívat. Většina produktů Lush je „nahá“ – tedy nejsou předbaleny, aby co nejméně zatěžovaly životní prostředí. Některé samozřejmě obal potřebují – především ty tekuté – všechny lahvičky a kelímky jsou však vyrobeny z recyklovatelných materiálů.

Dobrodružství při každé koupeli

Koupel nemusí být nuda. Dopřejte obdarovanému koupání plné šumění barev, vůní i třpytek – to všechno umí zařídit koupelové bomby. Stačí je vhodit do vody a pak už na vás čeká nádherná vůně i barvy. Na prodejně mě nejvíce zaujala ta s názvem Intergalactic, která je plná máty a cedrového dřeva. Skvěle voní také klasika s názvem Dragon’s Egg, květinová Sakura a není vůbec těžké se zamilovat do levandulové Twilight.

Pokud je pro vás koupelová bomba příliš divoká, vyzkoušejte raději krémovou pěnu, koupelový olej, sprchové gely, nebo želé.

3

Přídodní péče o pleť i pokožku

Kromě pestrobarevných radostí na koupání najdete v Lushi také pečující přípravky pro hydrataci, výživu, ale i zklidnění pokožky. Nádherně voní třeba krém Sympathy For The Skin plný vanilky a banánů. Pokud chcete vaší blízké dopřát nádherný relax, pořiďte některé z masážítek pro dokonalé uvolnění stresu. Pro obličej v obchodě najdete čistítka i přípravky pro tonizaci. Skvělý zážitek můžete darovat také díky čerstvým pleťovým maskám.

4

Darujte dobrý skutek aneb Charity Pot 

Chtěli byste spolu s dárkem pro vaši blízkou kamarádku nebo kolegyni obdarovat i někoho dalšího? Zeptejte se v prodejně na krém Charity Pot. Veškerý zisk z prodeje (kromě daně) bude věnován malým organizacím, které podporují blaho zvířat, prosazování lidských práv a ochranu životního prostředí. Z čeho krém je? Těšit se můžete na kolumbijské kakaové máslo, silice z  peruánského růžového dřeva a fair trade olivový olej.

charity pot.001

Ta nejbarevnější krabice pod stromečkem bude od vás! 

Nehledáte pouze maličkost, ale rádi byste obdarovaného do vůně Lush kosmetiky zabalili od hlavy až k patě? Vyberte si ze speciálních vánočních balíčků. Nemusíte si dělat starost ani s balením – balíčky z Lush mohou putovat rovnou pod stromeček, protože jsou rovnou nádherně zabaleny. S výběrem toho pravého vám poradí ty nejmilejší „Lush víly“ – v prodejně najdete tu nejmilejší obsluhu.

2

Líbí se vám lahůdky z Lush? Pokud jste se v článku naladili, věřte, že to není nic oproti tomu do prodejny zajít. Ovoňte, vyzkoušejte, nechte si poradit od některé Lush víly. Zamilujete se raz dva.

A nezapomeňte myslet i na sebe, voňavou tečku za uběhaným předvánočním dnem si zasloužíte i vy. Mně už se ve vaně rozpouští mandarinková pěna Brightside. 🙂

Peter
Mohlo by vás zajímat
28.10.2017
Od Elišky